Red Bull-directeur Jan Smilde spreker op Benzinedag

De organisatie van de Benelux Benzinedag heeft de eerste spreker bekendgemaakt. Het gaat om Jan Smilde, general manager van Red Bull Nederland. De komende weken volgen de namen van de andere sprekers van het evenement voor de tankstationbranche, dat wordt georganiseerd door beveiligingsexpert BigBrother.

Jan Smilde heeft voor zijn huidige werkzaamheden bij Red Bull al bij diverse andere vooraanstaande bedrijven gewerkt in de sector van de fast moving consumer goods. Zo was hij werkzaam voor Kraft Foods, onder andere bekend van Milka-chocolade en bij snoepfabrikant Haribo. Ook werkte Smilde in het verleden enkele jaren voor Lekkerland Nederland.

Passie

Zijn grootste passie is het bouwen van merken en hierbij de juiste balans te leggen tussen de consument en trade. “Vleugels geven in alles wat je doet is het ultieme merken bouwen”, vindt Smilde. Vandaar dat Red Bull boven aan de lijst stond van Smilde na zijn avonturen in de chocolade en snoep.

Commercieel directeur van BigBrother Aart van Rooijen is verheugd dat Smilde zijn licht wil laten schijnen over ontwikkelingen in de branche. “Hij heeft veel ervaring opgedaan in de wereld van de tankstations en heeft daardoor een goede kijk op de branche. Ook is het een bedrijf dat nog steeds groeit in een krimpende markt. En Red Bull is niet vaak op dit soort evenement aanwezig. Daarom ben ik er ook trots op dat hij op de Benzinedag wil spreken.”

Verandering

De Benelux Benzinedag vindt volgend jaar plaats op 6 februari in het Cinemec-complex in Ede. De focus van het evenement ligt op de veranderingen in de tankstationbranche. Daarom heeft het evenement de titel ‘Het tankstation verandert, verandert u mee’. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven voor het evenement via www.benzinedag.com.

Lees ook: Vierde Benzinedag staat in het teken van verandering

Auteur: Tom van Gurp

Red Bull-directeur Jan Smilde spreker op Benzinedag | MobilityEnergy.com

Red Bull-directeur Jan Smilde spreker op Benzinedag

De organisatie van de Benelux Benzinedag heeft de eerste spreker bekendgemaakt. Het gaat om Jan Smilde, general manager van Red Bull Nederland. De komende weken volgen de namen van de andere sprekers van het evenement voor de tankstationbranche, dat wordt georganiseerd door beveiligingsexpert BigBrother.

Jan Smilde heeft voor zijn huidige werkzaamheden bij Red Bull al bij diverse andere vooraanstaande bedrijven gewerkt in de sector van de fast moving consumer goods. Zo was hij werkzaam voor Kraft Foods, onder andere bekend van Milka-chocolade en bij snoepfabrikant Haribo. Ook werkte Smilde in het verleden enkele jaren voor Lekkerland Nederland.

Passie

Zijn grootste passie is het bouwen van merken en hierbij de juiste balans te leggen tussen de consument en trade. “Vleugels geven in alles wat je doet is het ultieme merken bouwen”, vindt Smilde. Vandaar dat Red Bull boven aan de lijst stond van Smilde na zijn avonturen in de chocolade en snoep.

Commercieel directeur van BigBrother Aart van Rooijen is verheugd dat Smilde zijn licht wil laten schijnen over ontwikkelingen in de branche. “Hij heeft veel ervaring opgedaan in de wereld van de tankstations en heeft daardoor een goede kijk op de branche. Ook is het een bedrijf dat nog steeds groeit in een krimpende markt. En Red Bull is niet vaak op dit soort evenement aanwezig. Daarom ben ik er ook trots op dat hij op de Benzinedag wil spreken.”

Verandering

De Benelux Benzinedag vindt volgend jaar plaats op 6 februari in het Cinemec-complex in Ede. De focus van het evenement ligt op de veranderingen in de tankstationbranche. Daarom heeft het evenement de titel ‘Het tankstation verandert, verandert u mee’. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven voor het evenement via www.benzinedag.com.

Lees ook: Vierde Benzinedag staat in het teken van verandering

Auteur: Tom van Gurp