Arquin Apeldoorn wint Gouden Shell Retailer

Apeldoorn, Shell Station Kanaal Noord 360

Arquin Fuels & More in Apeldoorn is net als in 2009 en 2010 ook in het jaar 2012 Gouden Retailer geworden in het Shell-programma “Mensen Maken het Verschil!”. In Nederland nemen ruim 350 Shell stations deel aan “Mensen maken het verschil!”. Het betreft een internationaal programma waarmee Shell de operatie, de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt wil tillen.

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan “Mensen Maken het Verschil!”. Het is een internationaal programma onder de titel “People Make the Difference REAL!”. Er doen inmiddels 58 landen en ruim 20.000 Shell stations mee.

Passie

Het gaat om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat. Dit ondersteunt de centrale doelstelling van Shell “de beste brandstof-retailer van de wereld te zijn en te blijven”. Het programma “Mensen maken het verschil!” bestaat uit 4 bouwstenen: Jouw Team, Jouw Vaardigheden, Jouw Prestaties en Jouw Succes.

Arquin Fuels & More, exploitant van 4 Shell tankstations in Apeldoorn (Lange Amerikaweg, Kanaal Noord, Zutphensestraat en Laan van de Mensenrechten) viert trots het succes met zijn teams en is zeer verguld met deze uitslag.

Indicatie

Arnoud van Amstel van Arquin: “Dit is een fantastisch resultaat en geeft aan dat onze stations goed op weg zijn om onze klanten minimaal die service te bieden die zij van ons verwachten.

Aangezien het programma “Mensen Maken het Verschil!” een aantal belangrijke instrumenten kent om onze prestaties te meten – waaronder netheid op het voorterrein en in de shop, schone pompen en toiletten, wel of geen rijen bij de kassa’s, snelle afhandeling bij de balie, de beschikbaarheid van producten en promoties, klantvriendelijkheid, de inzet, het enthousiasme en de glimlach van de medewerkers – is het een prima indicatie hoe de klant onze stations ervaart en waardeert.

Missie

“Onze gezamenlijke doelstelling “Tevreden klanten, elk bezoek, elke dag” streven wij ook op onze stations na. We zijn klantgericht en geven altijd extra service waar mogelijk, zo proberen wij bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe en loyale klanten te verkrijgen, die graag bij ons terugkomen.”

“Onze missie: een bezoek aan de tankstations van Arquin Fuels & More zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het is dan ook echt fantastisch dat onze inzet en enthousiasme erkend wordt, en daar zijn we enorm trots op”, aldus Van Amstel.

Op dinsdag 5 februari om 13.00 uur vindt de officiële prijsuitreiking, door de districtmanager company owned Nederland, Martin Punter, plaats aan de Lange Amerikaweg 66 te Apeldoorn.

 

Auteur: Steven Don

Arquin Apeldoorn wint Gouden Shell Retailer | MobilityEnergy.com

Arquin Apeldoorn wint Gouden Shell Retailer

Apeldoorn, Shell Station Kanaal Noord 360

Arquin Fuels & More in Apeldoorn is net als in 2009 en 2010 ook in het jaar 2012 Gouden Retailer geworden in het Shell-programma “Mensen Maken het Verschil!”. In Nederland nemen ruim 350 Shell stations deel aan “Mensen maken het verschil!”. Het betreft een internationaal programma waarmee Shell de operatie, de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt wil tillen.

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan “Mensen Maken het Verschil!”. Het is een internationaal programma onder de titel “People Make the Difference REAL!”. Er doen inmiddels 58 landen en ruim 20.000 Shell stations mee.

Passie

Het gaat om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat. Dit ondersteunt de centrale doelstelling van Shell “de beste brandstof-retailer van de wereld te zijn en te blijven”. Het programma “Mensen maken het verschil!” bestaat uit 4 bouwstenen: Jouw Team, Jouw Vaardigheden, Jouw Prestaties en Jouw Succes.

Arquin Fuels & More, exploitant van 4 Shell tankstations in Apeldoorn (Lange Amerikaweg, Kanaal Noord, Zutphensestraat en Laan van de Mensenrechten) viert trots het succes met zijn teams en is zeer verguld met deze uitslag.

Indicatie

Arnoud van Amstel van Arquin: “Dit is een fantastisch resultaat en geeft aan dat onze stations goed op weg zijn om onze klanten minimaal die service te bieden die zij van ons verwachten.

Aangezien het programma “Mensen Maken het Verschil!” een aantal belangrijke instrumenten kent om onze prestaties te meten – waaronder netheid op het voorterrein en in de shop, schone pompen en toiletten, wel of geen rijen bij de kassa’s, snelle afhandeling bij de balie, de beschikbaarheid van producten en promoties, klantvriendelijkheid, de inzet, het enthousiasme en de glimlach van de medewerkers – is het een prima indicatie hoe de klant onze stations ervaart en waardeert.

Missie

“Onze gezamenlijke doelstelling “Tevreden klanten, elk bezoek, elke dag” streven wij ook op onze stations na. We zijn klantgericht en geven altijd extra service waar mogelijk, zo proberen wij bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe en loyale klanten te verkrijgen, die graag bij ons terugkomen.”

“Onze missie: een bezoek aan de tankstations van Arquin Fuels & More zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het is dan ook echt fantastisch dat onze inzet en enthousiasme erkend wordt, en daar zijn we enorm trots op”, aldus Van Amstel.

Op dinsdag 5 februari om 13.00 uur vindt de officiële prijsuitreiking, door de districtmanager company owned Nederland, Martin Punter, plaats aan de Lange Amerikaweg 66 te Apeldoorn.

 

Auteur: Steven Don