Bij-Maas breidt uit met 4 tankstations in Limburg

BP-tankstation Maasbree, Bij-Maas

Bij-Maas heeft 4 tankstations overgenomen in Limburg. Het betreft in alle gevallen BP-locaties. Na toevoeging van de 4 nieuwe locaties komt het aantal tankstations van Maas op 24  uit. De meeste Bij-Maas tankstations zijn gelegen in het zuiden van het land. 

De overgenomen BP-locaties zijn in Venlo-Blerick gelegen, 1 tankstation in Kessel en 1 in Maasbree. Alle stations  worden nog tot 31 december 2012 door Pavanis Fuelstations geëxploiteerd. Daarna neemt Bij-Maas het over.

Bij-Maas-mentaliteit

De overname past binnen de groeistrategie van het bedrijf, maar is geen doel op zich, zegt directeur Roel Maas: “Wij zijn geen agressieve partij op de markt. Je moet dit ook zien als een een vorm van samenwerking. Er gaan ook 30 medewerkers mee over die allemaal wat ons betreft binnen de Bij-Maas-mentaliteit passen.

“Dat is voor ons erg belangrijk, want het personeel maakt het verschil op de locatie.” Het aantal medewerkers komt na de overname op 165 te liggen.

Schaalvergroting

Volgens Roel Maas is schaalvergroting wel een must in een zeer competitieve markt. “Met steeds meer stijgende kosten en krimpende marges is het verstandig om te groeien. Maar we doen dat wel op onze manier. Wij worden eerder gevraagd dan dat we zelf echt op zoek gaan naar nieuwe locaties.”

Over mogelijke overnames in de toekomst wil Maas niet veel kwijt. “We zeggen niet: binnen zoveel tijd moeten er zoveel tankstations zijn bijgekomen. Als zich de mogelijkheid voordoet en de stations passen in het Bij-Maas concept dan sluit ik niets uit. We houden het vizier open.” Op de nieuwe locaties van Bij-Maas zal volop worden geïnvesteerd in het winkelconcept alsmede in de autowasfaciliteiten.

Lees ook: Maas gaat in ijltempo 7 tankstations omkleuren

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Bij-Maas breidt uit met 4 tankstations in Limburg”

Gefeliciteerd Roel!

Bij-Maas breidt uit met 4 tankstations in Limburg | MobilityEnergy.com

Bij-Maas breidt uit met 4 tankstations in Limburg

BP-tankstation Maasbree, Bij-Maas

Bij-Maas heeft 4 tankstations overgenomen in Limburg. Het betreft in alle gevallen BP-locaties. Na toevoeging van de 4 nieuwe locaties komt het aantal tankstations van Maas op 24  uit. De meeste Bij-Maas tankstations zijn gelegen in het zuiden van het land. 

De overgenomen BP-locaties zijn in Venlo-Blerick gelegen, 1 tankstation in Kessel en 1 in Maasbree. Alle stations  worden nog tot 31 december 2012 door Pavanis Fuelstations geëxploiteerd. Daarna neemt Bij-Maas het over.

Bij-Maas-mentaliteit

De overname past binnen de groeistrategie van het bedrijf, maar is geen doel op zich, zegt directeur Roel Maas: “Wij zijn geen agressieve partij op de markt. Je moet dit ook zien als een een vorm van samenwerking. Er gaan ook 30 medewerkers mee over die allemaal wat ons betreft binnen de Bij-Maas-mentaliteit passen.

“Dat is voor ons erg belangrijk, want het personeel maakt het verschil op de locatie.” Het aantal medewerkers komt na de overname op 165 te liggen.

Schaalvergroting

Volgens Roel Maas is schaalvergroting wel een must in een zeer competitieve markt. “Met steeds meer stijgende kosten en krimpende marges is het verstandig om te groeien. Maar we doen dat wel op onze manier. Wij worden eerder gevraagd dan dat we zelf echt op zoek gaan naar nieuwe locaties.”

Over mogelijke overnames in de toekomst wil Maas niet veel kwijt. “We zeggen niet: binnen zoveel tijd moeten er zoveel tankstations zijn bijgekomen. Als zich de mogelijkheid voordoet en de stations passen in het Bij-Maas concept dan sluit ik niets uit. We houden het vizier open.” Op de nieuwe locaties van Bij-Maas zal volop worden geïnvesteerd in het winkelconcept alsmede in de autowasfaciliteiten.

Lees ook: Maas gaat in ijltempo 7 tankstations omkleuren

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Bij-Maas breidt uit met 4 tankstations in Limburg”

Gefeliciteerd Roel!