Van Staveren Kampen Gouden Dealer van Shell

Het Shell station van Van Staveren in Kampen is Gouden Dealer van het eerste kwartaal in 2012 geworden in het Shell-programma ‘Mensen Maken het Verschil!’. Aan de verkiezing doen 300 Shell stations mee.

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan ‘Mensen Maken het Verschil!’. Er doen inmiddels 49 landen en ruim 16.000 Shell stations mee.

Glimlach

Met het programma Mensen Maken het Verschil! wil Shell de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt tillen. Het gaat om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat.

Verschil

Stationsmanager Erik de Groot en Retailmanager Jitha van Staveren van het Shell-station aan de Zambonistraat: “Dit is een prachtig resultaat en geeft aan dat ons station goed op weg is om onze klanten die service te bieden die zij van ons verwachten.”

“Een groot voordeel daarbij is een vast team van enthousiaste en bekwame medewerkers waarbij de klant centraal staat. Als medewerker proberen we bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe klanten te verkrijgen die graag bij ons terugkomen.”

Flevoland

Van Staveren heeft totaal 32 tankstations waarvan 15 met shop. Deze stations zijn gevestigd in de provincie Flevoland, aangrenzende plaatsen en de noordelijke provincies. Van Staveren is dealer van Tank S, Shell en Esso tankstations. Het hoofdkantoor staat in Emmeloord.

Auteur: Steven Don

Van Staveren Kampen Gouden Dealer van Shell | MobilityEnergy.com

Van Staveren Kampen Gouden Dealer van Shell

Het Shell station van Van Staveren in Kampen is Gouden Dealer van het eerste kwartaal in 2012 geworden in het Shell-programma ‘Mensen Maken het Verschil!’. Aan de verkiezing doen 300 Shell stations mee.

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan ‘Mensen Maken het Verschil!’. Er doen inmiddels 49 landen en ruim 16.000 Shell stations mee.

Glimlach

Met het programma Mensen Maken het Verschil! wil Shell de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt tillen. Het gaat om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat.

Verschil

Stationsmanager Erik de Groot en Retailmanager Jitha van Staveren van het Shell-station aan de Zambonistraat: “Dit is een prachtig resultaat en geeft aan dat ons station goed op weg is om onze klanten die service te bieden die zij van ons verwachten.”

“Een groot voordeel daarbij is een vast team van enthousiaste en bekwame medewerkers waarbij de klant centraal staat. Als medewerker proberen we bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe klanten te verkrijgen die graag bij ons terugkomen.”

Flevoland

Van Staveren heeft totaal 32 tankstations waarvan 15 met shop. Deze stations zijn gevestigd in de provincie Flevoland, aangrenzende plaatsen en de noordelijke provincies. Van Staveren is dealer van Tank S, Shell en Esso tankstations. Het hoofdkantoor staat in Emmeloord.

Auteur: Steven Don