Lees nu TankPro Magazine nummer 3

Dat de sector op een kantelpunt staat, wordt steeds duidelijker. Misschien wel het beste voorbeeld daarvan is de rechtszaak die Shell verloor van Milieudefensie. Uitkomst: de multinational moet de CO2-uitstoot drastisch verminderen. Hoe reageren de andere grote partijen zoals BP, Esso en TotalEnergies? Wat moeten kleinere tankstationondernemers doen?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: JanPieter Rottier

Lees nu TankPro Magazine nummer 3 | MobilityEnergy.com

Lees nu TankPro Magazine nummer 3

Dat de sector op een kantelpunt staat, wordt steeds duidelijker. Misschien wel het beste voorbeeld daarvan is de rechtszaak die Shell verloor van Milieudefensie. Uitkomst: de multinational moet de CO2-uitstoot drastisch verminderen. Hoe reageren de andere grote partijen zoals BP, Esso en TotalEnergies? Wat moeten kleinere tankstationondernemers doen?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: JanPieter Rottier