'luifel en pompen nu OK'

Tankstation ‘Scheiwijk’ aan A27 toont nu huisstijl OK, shop onveranderd

Het voorterrein, de pompen en luifel van tankstation ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’ aan de A27 bij Hoogblokland zijn compleet vernieuwd en tonen nu de nieuwe uitstraling van OK. De shop, een zeer populaire stopplaats tussen Utrecht en Gorinchem, blijft voorlopig onveranderd.
De luifel en pompen van het tankstation aan de A27 bij Hoogblokland, bekend als Scheiwijk voor Fijnproevers, tonen sinds deze week de huisstijl van OK. De shop is onveranderd. Foto: OK Nederland, 2023

Het voorterrein, de pompen en luifel van tankstation ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’ aan de A27 bij Hoogblokland zijn compleet vernieuwd en tonen nu de nieuwe uitstraling van OK. De shop, een zeer populaire stopplaats tussen Utrecht en Gorinchem, blijft voorlopig onveranderd.

‘OK Scheiwijk blijft dezelfde toplocatie voor een heerlijke lunch of iets anders, maar nu is het ook voorzien van een mooi voorterrein en is dus helemaal OK’, licht projectleider Retail Martin van Aken van OK Oliecentrale de vernieuwing toe. Scheiwijk voor Fijnproevers wordt sinds september 2022 geëxploiteerd door OK Nederland. Tijdens de in die maand door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden veiling, deden broer en zus René en Ingrid de Wagenaar een bod van 10,2 miljoen euro om de huurrechten voor Scheiwijk de komende vijftien jaar te kunnen behouden. De veiling was volgens general manager Johan Bogaarts van OK Nederland het moment voor de overname: “Vanaf het eerste contact was er een goede klik tussen OK en Ingrid en René waardoor deze samenwerking tot stand gekomen is”, zo zei hij eerder tegen TankPro. Sinds deze week zijn op het voorterrein de resultaten van de samenwerking voor iedereen zichtbaar: Scheiwijk is verdwenen om plaats te maken voor een nieuwe luifel en pompeianden in de huisstijl van OK.

Shop onveranderd

Ondanks de overname door OK, blijft de luxe Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop annex lunchroom voorlopig onveranderd. OK kijkt of de formule schaalbaar is en of deze ook op andere tanklocaties kan worden ingezet. De samenwerking zorgt mogelijk dan ook voor een verdere uitbreiding van het shopconcept in Nederland.

Verwoest

Het concept Scheiwijk voor Fijnproevers werd op de locatie aan de A27 bij Hoogblokland gerealiseerd nadat de shop in september 2009 als gevolg van een zwaar ongeval was verwoest. In Scheiwijk draait het om beleving, service en klantvriendelijkheid met voor automobilisten een groot aanbod aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren, met de nadruk op belegde broodjes, baristakoffie, culinaire specialiteiten en kado’s.
Naast Hoogblokland is het concept ook te vinden bij het Tango-tankstation aan de A27 bij het Utrechtse Eemnes.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Tankstation ‘Scheiwijk’ aan A27 toont nu huisstijl OK, shop onveranderd | MobilityEnergy.com
'luifel en pompen nu OK'

Tankstation ‘Scheiwijk’ aan A27 toont nu huisstijl OK, shop onveranderd

Het voorterrein, de pompen en luifel van tankstation ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’ aan de A27 bij Hoogblokland zijn compleet vernieuwd en tonen nu de nieuwe uitstraling van OK. De shop, een zeer populaire stopplaats tussen Utrecht en Gorinchem, blijft voorlopig onveranderd.
De luifel en pompen van het tankstation aan de A27 bij Hoogblokland, bekend als Scheiwijk voor Fijnproevers, tonen sinds deze week de huisstijl van OK. De shop is onveranderd. Foto: OK Nederland, 2023

Het voorterrein, de pompen en luifel van tankstation ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’ aan de A27 bij Hoogblokland zijn compleet vernieuwd en tonen nu de nieuwe uitstraling van OK. De shop, een zeer populaire stopplaats tussen Utrecht en Gorinchem, blijft voorlopig onveranderd.

‘OK Scheiwijk blijft dezelfde toplocatie voor een heerlijke lunch of iets anders, maar nu is het ook voorzien van een mooi voorterrein en is dus helemaal OK’, licht projectleider Retail Martin van Aken van OK Oliecentrale de vernieuwing toe. Scheiwijk voor Fijnproevers wordt sinds september 2022 geëxploiteerd door OK Nederland. Tijdens de in die maand door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden veiling, deden broer en zus René en Ingrid de Wagenaar een bod van 10,2 miljoen euro om de huurrechten voor Scheiwijk de komende vijftien jaar te kunnen behouden. De veiling was volgens general manager Johan Bogaarts van OK Nederland het moment voor de overname: “Vanaf het eerste contact was er een goede klik tussen OK en Ingrid en René waardoor deze samenwerking tot stand gekomen is”, zo zei hij eerder tegen TankPro. Sinds deze week zijn op het voorterrein de resultaten van de samenwerking voor iedereen zichtbaar: Scheiwijk is verdwenen om plaats te maken voor een nieuwe luifel en pompeianden in de huisstijl van OK.

Shop onveranderd

Ondanks de overname door OK, blijft de luxe Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop annex lunchroom voorlopig onveranderd. OK kijkt of de formule schaalbaar is en of deze ook op andere tanklocaties kan worden ingezet. De samenwerking zorgt mogelijk dan ook voor een verdere uitbreiding van het shopconcept in Nederland.

Verwoest

Het concept Scheiwijk voor Fijnproevers werd op de locatie aan de A27 bij Hoogblokland gerealiseerd nadat de shop in september 2009 als gevolg van een zwaar ongeval was verwoest. In Scheiwijk draait het om beleving, service en klantvriendelijkheid met voor automobilisten een groot aanbod aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren, met de nadruk op belegde broodjes, baristakoffie, culinaire specialiteiten en kado’s.
Naast Hoogblokland is het concept ook te vinden bij het Tango-tankstation aan de A27 bij het Utrechtse Eemnes.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk