'een thuis weg van huis'

AVIA Arnemuiden krijgt als eerste snelweglocatie Coffee Fellows shop

AVIA-tankstation ‘Arnemuiden’ aan de gelijknamige op- en afrit van de snelweg A58 in Zeeland krijgt een volledig nieuwe tankshop met daarin een Coffee Fellows. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven is hiermee het eerste snelwegstation van Nederland met een shop volgens de Duitse koffieformule.
AVIA Arnemuiden aan de A58 krijgt als eerste snelweglocatie in Nederland een shop volgens de Duitse koffieformule Coffee Fellows. De opening volgt vlak na die in de AVIA XPress in Den Haag (foto). Foto: ProMedia, 2023

AVIA-tankstation ‘Arnemuiden’ aan de gelijknamige op- en afrit van de snelweg A58 in Zeeland krijgt een volledig nieuwe tankshop met daarin een Coffee Fellows. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven wordt het eerste snelwegstation van Nederland met daarin een shop volgens de Duitse koffieformule.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

AVIA Arnemuiden krijgt als eerste snelweglocatie Coffee Fellows shop | MobilityEnergy.com
'een thuis weg van huis'

AVIA Arnemuiden krijgt als eerste snelweglocatie Coffee Fellows shop

AVIA-tankstation ‘Arnemuiden’ aan de gelijknamige op- en afrit van de snelweg A58 in Zeeland krijgt een volledig nieuwe tankshop met daarin een Coffee Fellows. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven is hiermee het eerste snelwegstation van Nederland met een shop volgens de Duitse koffieformule.
AVIA Arnemuiden aan de A58 krijgt als eerste snelweglocatie in Nederland een shop volgens de Duitse koffieformule Coffee Fellows. De opening volgt vlak na die in de AVIA XPress in Den Haag (foto). Foto: ProMedia, 2023

AVIA-tankstation ‘Arnemuiden’ aan de gelijknamige op- en afrit van de snelweg A58 in Zeeland krijgt een volledig nieuwe tankshop met daarin een Coffee Fellows. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven wordt het eerste snelwegstation van Nederland met daarin een shop volgens de Duitse koffieformule.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk