plantaardig alternatief

Doorbraak voor barista havermelk bij ruim 145 tankstations Tank & Rast

Barista havermelk vanaf nu verkrijgbaar bij 145 tankstations Tank & Rast
In Nederland is barista haver voor op de koffie nog een zeldzaamheid, zoals hier in de Tony's Street Food van bp De Keizer aan de A27 bij Hank, maar in Duitsland beleeft de plantaardige melk nu z'n doorbraak. Foto: ProMedia, 2023

In Nederland is het bij tankstations nog sporadisch verkrijgbaar, maar in Duitsland beleeft het nu z’n doorbraak: ruim 145 tanklocaties van Tank & Rast schenken vanaf woensdag naar wens koffie met barista havermelk. De plantaardige melk wordt geschonken in alle koffiebars van Segafredo en Waynes Coffee.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Doorbraak voor barista havermelk bij ruim 145 tankstations Tank & Rast | MobilityEnergy.com
plantaardig alternatief

Doorbraak voor barista havermelk bij ruim 145 tankstations Tank & Rast

Barista havermelk vanaf nu verkrijgbaar bij 145 tankstations Tank & Rast
In Nederland is barista haver voor op de koffie nog een zeldzaamheid, zoals hier in de Tony's Street Food van bp De Keizer aan de A27 bij Hank, maar in Duitsland beleeft de plantaardige melk nu z'n doorbraak. Foto: ProMedia, 2023

In Nederland is het bij tankstations nog sporadisch verkrijgbaar, maar in Duitsland beleeft het nu z’n doorbraak: ruim 145 tanklocaties van Tank & Rast schenken vanaf woensdag naar wens koffie met barista havermelk. De plantaardige melk wordt geschonken in alle koffiebars van Segafredo en Waynes Coffee.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk