'complete metamorfose'

Circle K geeft twee TotalEnergies-stations in België ‘eerste upgrade’

Twee grote stopplaatsen met daarop TotalEnergies-tankstations aan de snelweg E40 even ten westen van de Belgische plaats Brugge zijn woensdag, volledig vernieuwd door Circle K, geopend met een nieuwe shop, nieuwe bakery en nieuwe beveiligde parkeerplaatsen voor auto’s en vrachtwagens. Het is de eerste door Circle K uitgevoerde upgrade van TotalEnergies-tankstations in België.
De woensdag na een complete vernieuwing geopende servicelocaties bevinden zich op stopplaats ‘Jabbeke’ aan de drukke snelweg E40 ten westen van het Vlaamse Brugge. Foto: Circle K, 2024

Twee grote stopplaatsen met daarop TotalEnergies-tankstations aan de snelweg E40 even ten westen van de Belgische plaats Brugge zijn woensdag, volledig vernieuwd door Circle K, geopend met een nieuwe shop, nieuwe bakery en nieuwe beveiligde parkeerplaatsen voor auto’s en vrachtwagens. Het is de eerste door Circle K uitgevoerde upgrade van TotalEnergies-tankstations in België.

De woensdag na een complete vernieuwing geopende servicelocaties bevinden zich op stopplaats ‘Jabbeke’ aan de drukke snelweg E40 ten westen van het Vlaamse Brugge. De twee enorme stopplaatsen aan beide zijden van de snelweg hebben allebei een TotalEnergies. Sinds de definitieve overname afgelopen december van de retailactiviteiten van TotalEnergies door Alimentation Couche-Tard Inc/Circle K heeft het bedrijf gewerkt aan de metamorfose van beide stopplaatsen die zeer veel bezocht worden door toeristen van een naar Brugge en vrachtverkeer voor de havens van Zeebruge en Duinkerke. Dit maakt dat beide stopplaatsen ook van oudsher grote parkings hebben. Deze zijn met de vernieuwing niet alleen vergroot en beter toegankelijk gemaakt, maar vooral ook beveiligd met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Shop en bakery

Beide TotalEnergies hebben een compleet vernieuwde shop met bakery gekregen. Het eet- en drinkaanbod is afgestemd op zowel klanten op doorreis als op buurtbewoners. Het nieuwe foodconcept biedt onder het merk ‘Frit Autentic’ een typisch Belgisch restaurantconcept aan met klassiekers als balletjes in tomatensaus met frietjes. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod vers belegde broodjes, frisse wraps of salades. Circle K streeft ernaar gezonde en lekkere voeding aan te bieden. In de mate van het mogelijke worden de groenten gehaald bij partners uit de streek. Zo worden onnodige transportkosten vermeden en blijven de groenten verser. Voor wie zin heeft in koffie is er een aparte koffiehoek. Om in te spelen op de veranderende markt en consumentenpatronen wordt in de vernieuwde shops van Louis Delhaize een ruime keuze aan verse en ultraverse producten, ‘ready to cook’ en ‘ready to eat’ aangeboden. Daarnaast zijn ook speelgoed, souvenirs, geschenkartikelen, multimedia en hygiëne- en andere basisproducten te verkrijgen.

Parking

Daarnaast is voor vrachtwagens op beide tank- en laadlocaties een grotere en beveiligde parking voorzien. Richting Oostende is deze parking ook uitgerust met Mac Address Scanners, die toelaten om on-the-spot en in realtime de aanwezigheid van transmigranten in de lading te checken. Dankzij deze nieuwe veiligheidsmaatregelen voldoet de snelwegparking in Jabbeke aan alle criteria voor het verkrijgen van de Gold-level EU Parking Standard-certificering. Het doel is ook dat een lading vrij van intrusie de trucker een Green Lane Stamp oplevert die een vlotte doorgang en inscheping in de havens van Frankrijk en België en bij aankomst in de havens van het Verenigd Koninkrijk zou kunnen opleveren.

Eerste upgrade

“Dit is een geweldige eerste upgrade die wij onze klanten kunnen presenteren nadat we onderdeel zijn geworden van Circle K. Een verhoogde veiligheid voor onze vrachtwagenklanten en een verbeterd aanbod voor eten, drinken en service voor iedereen blijft onze bijdrage aan het leven onderweg”, zegt vice president Didier Dubois van Circle K België.

Comfort

Ook is er in de shops op stopplaats Jabbeke veel aandacht besteed aan het comfort van de bezoekers. Binnen de restaurantruimte zijn specifieke plaatsen voorzien van extra stopcontacten en usb-poorten om smartphones en computers op te laden. Er zijn werkruimtes met hoge of lage tafels om afgezonderd te zitten en in alle rust te werken of te telefoneren. Voor de kinderen is zowel binnen het restaurant als buiten aan het terras een leuke speelzone voorzien. De nabijheid van het terras zorgt ervoor dat de kinderen vrij en veilig kunnen spelen. “Bedankt aan allen die hebben bijgedragen aan dit innovatieve project. Samen met onze partners hebben we fantastisch werk geleverd. Het volledige ontwerp van de site is zo uitgedacht om alle klanten een oase van ontspanning en rust te bieden, in veilige omstandigheden”, aldus Dubois.

Circle K/Alimentation Couche-Tard Inc. is actief in 29 landen en telt meer dan 16.700 winkels, waarvan er bijna 13.100 brandstofproducten voor het wegverkeer aanbieden. Met zijn bekende Couche-Tard- en Circle K-banners is het een van de grootste onafhankelijke exploitanten van convenienc stores in de Verenigde Staten en is het een leider in de convenience en de brandstofmarkt voor het wegtransport in Canada, Scandinavië, de Baltische staten en Ierland. Meer dan 150.000 mensen zijn werkzaam in het hele netwerk.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Circle K geeft twee TotalEnergies-stations in België ‘eerste upgrade’ | MobilityEnergy.com
'complete metamorfose'

Circle K geeft twee TotalEnergies-stations in België ‘eerste upgrade’

Twee grote stopplaatsen met daarop TotalEnergies-tankstations aan de snelweg E40 even ten westen van de Belgische plaats Brugge zijn woensdag, volledig vernieuwd door Circle K, geopend met een nieuwe shop, nieuwe bakery en nieuwe beveiligde parkeerplaatsen voor auto’s en vrachtwagens. Het is de eerste door Circle K uitgevoerde upgrade van TotalEnergies-tankstations in België.
De woensdag na een complete vernieuwing geopende servicelocaties bevinden zich op stopplaats ‘Jabbeke’ aan de drukke snelweg E40 ten westen van het Vlaamse Brugge. Foto: Circle K, 2024

Twee grote stopplaatsen met daarop TotalEnergies-tankstations aan de snelweg E40 even ten westen van de Belgische plaats Brugge zijn woensdag, volledig vernieuwd door Circle K, geopend met een nieuwe shop, nieuwe bakery en nieuwe beveiligde parkeerplaatsen voor auto’s en vrachtwagens. Het is de eerste door Circle K uitgevoerde upgrade van TotalEnergies-tankstations in België.

De woensdag na een complete vernieuwing geopende servicelocaties bevinden zich op stopplaats ‘Jabbeke’ aan de drukke snelweg E40 ten westen van het Vlaamse Brugge. De twee enorme stopplaatsen aan beide zijden van de snelweg hebben allebei een TotalEnergies. Sinds de definitieve overname afgelopen december van de retailactiviteiten van TotalEnergies door Alimentation Couche-Tard Inc/Circle K heeft het bedrijf gewerkt aan de metamorfose van beide stopplaatsen die zeer veel bezocht worden door toeristen van een naar Brugge en vrachtverkeer voor de havens van Zeebruge en Duinkerke. Dit maakt dat beide stopplaatsen ook van oudsher grote parkings hebben. Deze zijn met de vernieuwing niet alleen vergroot en beter toegankelijk gemaakt, maar vooral ook beveiligd met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Shop en bakery

Beide TotalEnergies hebben een compleet vernieuwde shop met bakery gekregen. Het eet- en drinkaanbod is afgestemd op zowel klanten op doorreis als op buurtbewoners. Het nieuwe foodconcept biedt onder het merk ‘Frit Autentic’ een typisch Belgisch restaurantconcept aan met klassiekers als balletjes in tomatensaus met frietjes. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod vers belegde broodjes, frisse wraps of salades. Circle K streeft ernaar gezonde en lekkere voeding aan te bieden. In de mate van het mogelijke worden de groenten gehaald bij partners uit de streek. Zo worden onnodige transportkosten vermeden en blijven de groenten verser. Voor wie zin heeft in koffie is er een aparte koffiehoek. Om in te spelen op de veranderende markt en consumentenpatronen wordt in de vernieuwde shops van Louis Delhaize een ruime keuze aan verse en ultraverse producten, ‘ready to cook’ en ‘ready to eat’ aangeboden. Daarnaast zijn ook speelgoed, souvenirs, geschenkartikelen, multimedia en hygiëne- en andere basisproducten te verkrijgen.

Parking

Daarnaast is voor vrachtwagens op beide tank- en laadlocaties een grotere en beveiligde parking voorzien. Richting Oostende is deze parking ook uitgerust met Mac Address Scanners, die toelaten om on-the-spot en in realtime de aanwezigheid van transmigranten in de lading te checken. Dankzij deze nieuwe veiligheidsmaatregelen voldoet de snelwegparking in Jabbeke aan alle criteria voor het verkrijgen van de Gold-level EU Parking Standard-certificering. Het doel is ook dat een lading vrij van intrusie de trucker een Green Lane Stamp oplevert die een vlotte doorgang en inscheping in de havens van Frankrijk en België en bij aankomst in de havens van het Verenigd Koninkrijk zou kunnen opleveren.

Eerste upgrade

“Dit is een geweldige eerste upgrade die wij onze klanten kunnen presenteren nadat we onderdeel zijn geworden van Circle K. Een verhoogde veiligheid voor onze vrachtwagenklanten en een verbeterd aanbod voor eten, drinken en service voor iedereen blijft onze bijdrage aan het leven onderweg”, zegt vice president Didier Dubois van Circle K België.

Comfort

Ook is er in de shops op stopplaats Jabbeke veel aandacht besteed aan het comfort van de bezoekers. Binnen de restaurantruimte zijn specifieke plaatsen voorzien van extra stopcontacten en usb-poorten om smartphones en computers op te laden. Er zijn werkruimtes met hoge of lage tafels om afgezonderd te zitten en in alle rust te werken of te telefoneren. Voor de kinderen is zowel binnen het restaurant als buiten aan het terras een leuke speelzone voorzien. De nabijheid van het terras zorgt ervoor dat de kinderen vrij en veilig kunnen spelen. “Bedankt aan allen die hebben bijgedragen aan dit innovatieve project. Samen met onze partners hebben we fantastisch werk geleverd. Het volledige ontwerp van de site is zo uitgedacht om alle klanten een oase van ontspanning en rust te bieden, in veilige omstandigheden”, aldus Dubois.

Circle K/Alimentation Couche-Tard Inc. is actief in 29 landen en telt meer dan 16.700 winkels, waarvan er bijna 13.100 brandstofproducten voor het wegverkeer aanbieden. Met zijn bekende Couche-Tard- en Circle K-banners is het een van de grootste onafhankelijke exploitanten van convenienc stores in de Verenigde Staten en is het een leider in de convenience en de brandstofmarkt voor het wegtransport in Canada, Scandinavië, de Baltische staten en Ierland. Meer dan 150.000 mensen zijn werkzaam in het hele netwerk.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk