'vijfde beurseditie'

Mobiliteitsbeurs Uniti expo 2024 kondigt exposanten uit 33 landen aan

Uniti expo 2024, de beurs voor de petroleum- en carwashsector die half mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, verwacht op de beursvloer exposanten uit 33 landen. Bezoekers moeten komen uit meer dan honderd landen waarmee de beurs volgens de organisatie ‘haar rol als mondiaal knooppunt voor professionals’ onderstreept.
Inmiddels is meer dan de helft van de bezoekers aan Uniti expo van buiten Duitsland en afkomstig uit ruim honderd landen in de wereld. Foto: Uniti expo, 2024

Uniti expo 2024, de beurs voor de petroleum- en carwashsector die half mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, verwacht op de beursvloer exposanten uit 33 landen. Bezoekers moeten komen uit meer dan honderd landen waarmee de beurs volgens de organisatie ‘haar rol als mondiaal knooppunt voor professionals’ onderstreept.

Het aantal deelnemers en bezoekers aan Uniti expo, van 14 tot en met 16 mei in Messe Stuttgart, is volgens de beursorganisatie over de jaren fors gegroeid. Inmiddels is meer dan de helft van de bezoekers van buiten Duitsland en afkomstig uit ruim honderd landen in de wereld. Voor de komende beurseditie hebben zich exposanten uit 33 landen aangemeld. “Het bij elkaar halen van het meest hoogwaardige en internationale publiek van de industrie blijft voor ons een topprioriteit”, licht CEO Ben Boroewitsch van com-a-tec GmbH, mede-organisator van Uniti expo, toe. “Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de bezoekers die zich inmiddels hebben geregistreerd. Ze zijn afkomstig uit meer dan 88 landen en dit aantal groeit nog steeds. Velen van hen vertegenwoordigen verschillende oliemaatschappijen die het evenement met grotere delegaties zullen bijwonen.”

Toonaangevend

“Uniti expo heeft zich sinds haar debuut gevestigd als de toonaangevende vakbeurs voor onze branche”, vult CEO Stefan Kunter, van Elaflex Hiby aan. “We gebruiken Stuttgart als beurslocatie om zowel onze nationale als internationale klanten te ontmoeten. Daarom zijn we blij dat steeds meer bezoekers van buiten Europa naar Uniti expo komen. Op de laatste beurs hebben we tal van beslissers uit onder meer Latijns-Amerika op onze stand mogen verwelkomen. Omdat de beurs zeer dicht bij de luchthaven van Stuttgart ligt, resulteert dit ook in een zeer gemakkelijke reis.”

Uniti expo 2024 zal de vijfde editie van de beurs zijn en wordt van 14 tot en met 16 mei gehouden in Messe Stuttgart. Tijdens de laatste editie van 2022 trok de beurs 16.000 bezoekers en 431 exposanten op een beursvloer van 40.000 vierkante meter.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Mobiliteitsbeurs Uniti expo 2024 kondigt exposanten uit 33 landen aan | MobilityEnergy.com
'vijfde beurseditie'

Mobiliteitsbeurs Uniti expo 2024 kondigt exposanten uit 33 landen aan

Uniti expo 2024, de beurs voor de petroleum- en carwashsector die half mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, verwacht op de beursvloer exposanten uit 33 landen. Bezoekers moeten komen uit meer dan honderd landen waarmee de beurs volgens de organisatie ‘haar rol als mondiaal knooppunt voor professionals’ onderstreept.
Inmiddels is meer dan de helft van de bezoekers aan Uniti expo van buiten Duitsland en afkomstig uit ruim honderd landen in de wereld. Foto: Uniti expo, 2024

Uniti expo 2024, de beurs voor de petroleum- en carwashsector die half mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, verwacht op de beursvloer exposanten uit 33 landen. Bezoekers moeten komen uit meer dan honderd landen waarmee de beurs volgens de organisatie ‘haar rol als mondiaal knooppunt voor professionals’ onderstreept.

Het aantal deelnemers en bezoekers aan Uniti expo, van 14 tot en met 16 mei in Messe Stuttgart, is volgens de beursorganisatie over de jaren fors gegroeid. Inmiddels is meer dan de helft van de bezoekers van buiten Duitsland en afkomstig uit ruim honderd landen in de wereld. Voor de komende beurseditie hebben zich exposanten uit 33 landen aangemeld. “Het bij elkaar halen van het meest hoogwaardige en internationale publiek van de industrie blijft voor ons een topprioriteit”, licht CEO Ben Boroewitsch van com-a-tec GmbH, mede-organisator van Uniti expo, toe. “Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de bezoekers die zich inmiddels hebben geregistreerd. Ze zijn afkomstig uit meer dan 88 landen en dit aantal groeit nog steeds. Velen van hen vertegenwoordigen verschillende oliemaatschappijen die het evenement met grotere delegaties zullen bijwonen.”

Toonaangevend

“Uniti expo heeft zich sinds haar debuut gevestigd als de toonaangevende vakbeurs voor onze branche”, vult CEO Stefan Kunter, van Elaflex Hiby aan. “We gebruiken Stuttgart als beurslocatie om zowel onze nationale als internationale klanten te ontmoeten. Daarom zijn we blij dat steeds meer bezoekers van buiten Europa naar Uniti expo komen. Op de laatste beurs hebben we tal van beslissers uit onder meer Latijns-Amerika op onze stand mogen verwelkomen. Omdat de beurs zeer dicht bij de luchthaven van Stuttgart ligt, resulteert dit ook in een zeer gemakkelijke reis.”

Uniti expo 2024 zal de vijfde editie van de beurs zijn en wordt van 14 tot en met 16 mei gehouden in Messe Stuttgart. Tijdens de laatste editie van 2022 trok de beurs 16.000 bezoekers en 431 exposanten op een beursvloer van 40.000 vierkante meter.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk