negen snelweglocaties

Tankstations bp, ESSO, Shell en TotalEnergies geveild tijdens huurrechtenveiling Rijksvastgoedbedrijf 2024

Het Rijksvastgoedbedrijf houdt op 11 september 2024 de 22e editie van de jaarlijkse veiling van de huurrechten van tankstationlocaties in Nederland. Tijdens de komende veiling draait het om de huurrechten van in totaal negen snelweglocaties met bemande stations van BP, ESSO, Shell en TotalEnergies.
Tijdens de komende huurechtenveiling van snelweglocaties komen twee tanklocaties aan de snelweg A12 onder de hamer, waaronder ESSO 'Knorrestein'. Foto: Google Street View, 2024

Het Rijksvastgoedbedrijf houdt op 11 september 2024 de 22e editie van de jaarlijkse veiling van de huurrechten van tankstationlocaties in Nederland. Tijdens de komende veiling draait het om de huurrechten van in totaal negen snelweglocaties met bemande stations van bp, ESSO, Shell en TotalEnergies.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk