'voor auto's en trucks'

NXT Mobility realiseert snellaadlocatie voor auto’s en trucks ondanks beperkte stroomnetcapaciteit

NXT Mobility heeft bij het TotalEnergies-tankstation in het Noord-Hollandse Hippolytushoef een snellaadlocatie geopend waar zowel personenauto’s als trucks kunnen laden. De laadlocatie kon volgens GP Groot worden gebouwd ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit ter plaatse.
Noord-Holland heeft een flink tekort aan netcapaciteit, maar toch realiseerde NXT Mobility in Hippolytushoef een snellaadlocatie bij de TotalEnergies. Foto: NXT Mobility, 2024

NXT Mobility heeft bij het TotalEnergies-tankstation in het Noord-Hollandse Hippolytushoef een snellaadlocatie geopend waar zowel personenauto’s als trucks kunnen laden. De laadlocatie kon volgens GP Groot worden gebouwd ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit ter plaatse.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

NXT Mobility realiseert snellaadlocatie voor auto’s en trucks ondanks beperkte stroomnetcapaciteit | MobilityEnergy.com
'voor auto's en trucks'

NXT Mobility realiseert snellaadlocatie voor auto’s en trucks ondanks beperkte stroomnetcapaciteit

NXT Mobility heeft bij het TotalEnergies-tankstation in het Noord-Hollandse Hippolytushoef een snellaadlocatie geopend waar zowel personenauto’s als trucks kunnen laden. De laadlocatie kon volgens GP Groot worden gebouwd ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit ter plaatse.
Noord-Holland heeft een flink tekort aan netcapaciteit, maar toch realiseerde NXT Mobility in Hippolytushoef een snellaadlocatie bij de TotalEnergies. Foto: NXT Mobility, 2024

NXT Mobility heeft bij het TotalEnergies-tankstation in het Noord-Hollandse Hippolytushoef een snellaadlocatie geopend waar zowel personenauto’s als trucks kunnen laden. De laadlocatie kon volgens GP Groot worden gebouwd ondanks de beperkte stroomnetcapaciteit ter plaatse.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk