'belangrijke stap'

De Haan neemt Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan A28 over: shops vernieuwd naar Tony’s

De Haan Tankstations heeft het netwerk uitgebreid met twee bemande tanklocaties: Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan de snelweg A28 bij Assen. Beide tankshops zijn hierbij vernieuwd naar Tony’s, de shopformule van De Haan.
Komend vanaf de snelweg A77 ligt Shell Jetten aan de Beugenseweg, de invalsweg naar Boxmeer. Foto: De Haan Tankstations, 2024

De Haan Tankstations heeft het netwerk uitgebreid met twee bemande tanklocaties: Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan de snelweg A28 bij Assen. Beide tankshops zijn hierbij vernieuwd naar Tony’s, de shopformule van De Haan.

Komend vanaf de snelweg A77 ligt Shell Jetten aan de Beugenseweg, de invalsweg naar Boxmeer (foto). Het tankstation biedt klanten niet alleen de mogelijkheid om er Euro95, Euro98, diesel en LPG te tanken, maar ook een breed scala aan services. De locatie is uitgerust met een shop waar klanten diverse producten kunnen aanschaffen, van snacks en dranken tot auto-accessoires. De voormalige Shell-shop is met de overname door De Haan inmiddels vernieuwd naar de door het bedrijf in eigen huis ontwikkelde formule Tony’s Coffee & More. Daarnaast biedt Shell Boxmeer een carwash met rollover.

De Haan Tankstations heeft het netwerk uitgebreid met twee bemande tanklocaties: Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan de snelweg A28 bij Assen. Beide tankshops zijn hierbij vernieuwd naar Tony’s, de shopformule van De Haan.
De Haan Tankstations heeft ook bp Zeijerveen opgenomen in het netwerk. Het drukbezochte tankstation ligt aan de snelweg A28 ten westen van Assen.

Huurrechtenveiling

De Haan Tankstations heeft ook bp Zeijerveen opgenomen in het netwerk. Het drukbezochte tankstation ligt aan de snelweg A28 ten westen van Assen. In september 2018 ging de tanklocatie bij de door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling over van Tamoil naar bp. Na een twee maanden durende verbouwing opende de tanklocatie destijds vervolgens geheel vernieuwd als bp met een Wild Bean Café. Met de opname in het netwerk van De Haan, is de shop van het tankstation opnieuw vernieuwd, nu naar de formule Tony’s Street Food. De locatie is ook uitgerust met elektrische laadpunten.

Energie toegankelijk

De uitbreiding is volgens De Haan Tankstations een belangrijke stap in het streven om energie toegankelijk te maken voor iedereen, zowel voor mensen als voertuigen, waarbij gemak en service centraal staan. De twee nieuwe bemande locaties moeten bijdragen aan een verbeterde klantervaring en de continuïteit van de excellente bedrijfsvoering van De Haan.

180 tankstations

De Haan Tankstations exploiteert in Nederland een netwerk van rond de 180 tankstations. Naast traditionele brandstoffen groeit het bedrijf op het gebied van laadpalen voor elektrische voertuigen. De tankstations van het bedrijf zijn actief onder de merknamen Haan, Shell, bp en ESSO. In 2017 werd het eigen shopconcept Tony’s gelanceerd. De formule is er in twee varianten: Tony’s Street Food en Tony’s Coffee & More. Het assortiment wordt bepaald afhankelijk van de locatie.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

De Haan neemt Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan A28 over: shops vernieuwd naar Tony’s | MobilityEnergy.com
'belangrijke stap'

De Haan neemt Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan A28 over: shops vernieuwd naar Tony’s

De Haan Tankstations heeft het netwerk uitgebreid met twee bemande tanklocaties: Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan de snelweg A28 bij Assen. Beide tankshops zijn hierbij vernieuwd naar Tony’s, de shopformule van De Haan.
Komend vanaf de snelweg A77 ligt Shell Jetten aan de Beugenseweg, de invalsweg naar Boxmeer. Foto: De Haan Tankstations, 2024

De Haan Tankstations heeft het netwerk uitgebreid met twee bemande tanklocaties: Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan de snelweg A28 bij Assen. Beide tankshops zijn hierbij vernieuwd naar Tony’s, de shopformule van De Haan.

Komend vanaf de snelweg A77 ligt Shell Jetten aan de Beugenseweg, de invalsweg naar Boxmeer (foto). Het tankstation biedt klanten niet alleen de mogelijkheid om er Euro95, Euro98, diesel en LPG te tanken, maar ook een breed scala aan services. De locatie is uitgerust met een shop waar klanten diverse producten kunnen aanschaffen, van snacks en dranken tot auto-accessoires. De voormalige Shell-shop is met de overname door De Haan inmiddels vernieuwd naar de door het bedrijf in eigen huis ontwikkelde formule Tony’s Coffee & More. Daarnaast biedt Shell Boxmeer een carwash met rollover.

De Haan Tankstations heeft het netwerk uitgebreid met twee bemande tanklocaties: Shell ‘Jetten’ in Boxmeer en bp ‘Zeijerveen’ aan de snelweg A28 bij Assen. Beide tankshops zijn hierbij vernieuwd naar Tony’s, de shopformule van De Haan.
De Haan Tankstations heeft ook bp Zeijerveen opgenomen in het netwerk. Het drukbezochte tankstation ligt aan de snelweg A28 ten westen van Assen.

Huurrechtenveiling

De Haan Tankstations heeft ook bp Zeijerveen opgenomen in het netwerk. Het drukbezochte tankstation ligt aan de snelweg A28 ten westen van Assen. In september 2018 ging de tanklocatie bij de door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling over van Tamoil naar bp. Na een twee maanden durende verbouwing opende de tanklocatie destijds vervolgens geheel vernieuwd als bp met een Wild Bean Café. Met de opname in het netwerk van De Haan, is de shop van het tankstation opnieuw vernieuwd, nu naar de formule Tony’s Street Food. De locatie is ook uitgerust met elektrische laadpunten.

Energie toegankelijk

De uitbreiding is volgens De Haan Tankstations een belangrijke stap in het streven om energie toegankelijk te maken voor iedereen, zowel voor mensen als voertuigen, waarbij gemak en service centraal staan. De twee nieuwe bemande locaties moeten bijdragen aan een verbeterde klantervaring en de continuïteit van de excellente bedrijfsvoering van De Haan.

180 tankstations

De Haan Tankstations exploiteert in Nederland een netwerk van rond de 180 tankstations. Naast traditionele brandstoffen groeit het bedrijf op het gebied van laadpalen voor elektrische voertuigen. De tankstations van het bedrijf zijn actief onder de merknamen Haan, Shell, bp en ESSO. In 2017 werd het eigen shopconcept Tony’s gelanceerd. De formule is er in twee varianten: Tony’s Street Food en Tony’s Coffee & More. Het assortiment wordt bepaald afhankelijk van de locatie.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk