'opmars voor smart stores'

Duitsland beleeft doorbraak onbemande tankshops: robotgestuurde Oesteria opent bij AVIA Freudenstadt

Onbemande tankstationlocaties in Duitsland worden in hoog tempo uitgerust met onbemande shops. De zogenaamde ‘smart stores’ waar consumenten zonder tussenkomst van een medewerker zelf eet- en drinkwaren kunnen kopen, staan dan ook op het punt van doorbraak. Nieuwste aanbieder is Oest Energies dat bij de onbemande AVIA XPress in Freudenstadt een volledig robotgestuurde ‘Oesteria’ opende.
Het assortiment in de afgelopen week bij de onbemande AVIA XPress Freudenstadt geopende Oesteria smart store is uitsluitend afkomstig van producenten uit de regio. Foto: Oest Energies, 2024

Onbemande tankstationlocaties in Duitsland worden in hoog tempo uitgerust met zogenaamde ‘smart stores’, onbemande mini-stores waar consumenten zonder tussenkomst van een medewerker 24/7 alle mogelijke warme en koude eet- en drinkwaren en andere producten kunnen kopen. Nieuwste aanbieder is Oest Energies dat bij de onbemande AVIA XPress in Freudenstadt een volledig robotgestuurde ‘Oesteria’ heeft geopend. Smart stores beleven op dit moment in heel West-Europa hun doorbraak, ook in Nederland.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Duitsland beleeft doorbraak onbemande tankshops: robotgestuurde Oesteria opent bij AVIA Freudenstadt | MobilityEnergy.com
'opmars voor smart stores'

Duitsland beleeft doorbraak onbemande tankshops: robotgestuurde Oesteria opent bij AVIA Freudenstadt

Onbemande tankstationlocaties in Duitsland worden in hoog tempo uitgerust met onbemande shops. De zogenaamde ‘smart stores’ waar consumenten zonder tussenkomst van een medewerker zelf eet- en drinkwaren kunnen kopen, staan dan ook op het punt van doorbraak. Nieuwste aanbieder is Oest Energies dat bij de onbemande AVIA XPress in Freudenstadt een volledig robotgestuurde ‘Oesteria’ opende.
Het assortiment in de afgelopen week bij de onbemande AVIA XPress Freudenstadt geopende Oesteria smart store is uitsluitend afkomstig van producenten uit de regio. Foto: Oest Energies, 2024

Onbemande tankstationlocaties in Duitsland worden in hoog tempo uitgerust met zogenaamde ‘smart stores’, onbemande mini-stores waar consumenten zonder tussenkomst van een medewerker 24/7 alle mogelijke warme en koude eet- en drinkwaren en andere producten kunnen kopen. Nieuwste aanbieder is Oest Energies dat bij de onbemande AVIA XPress in Freudenstadt een volledig robotgestuurde ‘Oesteria’ heeft geopend. Smart stores beleven op dit moment in heel West-Europa hun doorbraak, ook in Nederland.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk