‘In Shell Almere Buiten Oost’

Van Staveren realiseert tweede Jitha’s Deli: ‘Wat een mijlpaal!’

Nederland krijgt een tweede tankstation met een shop volgens de formule Jitha’s Deli. De door Van Staveren uit Emmeloord in eigen huis ontwikkelde shopformule opent in april in het Shell-tankstation aan de drukke N702 in Almere Buiten Oost.
Het Shell-tankstation aan de N702 in Almere Buiten Oost krijgt als tweede tanklocatie in Nederland een Jitha's Deli, de shopformule die door van Staveren is ontwikkeld. Foto: ProMedia, 2024

Nederland krijgt een tweede tankstation met een shop volgens de formule Jitha’s Deli. De door Van Staveren uit Emmeloord in eigen huis ontwikkelde shopformule opent begin april in het Shell-tankstation aan de drukke N702 in Almere Buiten Oost.

De verbouwingswerkzaamheden in het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar aan de noordoostelijke rand van Almere Buiten zijn op dit moment in volle gang. Hier opent op 16 april officieel de tweede Jitha’s Deli van Nederland. Bezoekers met trek en dorst kunnen al op 8 april bij de tank- en laadlocatie in Almere kennismaken met de luxe formule. Jitha’s Deli is de shopformule die door familiebedrijf Van Staveren zelf is ontwikkeld. De naam verwijst naar Jitha van Staveren, de huidige directeur van het bedrijf. In de zomer van 2021 opende onder de naam Jitha’s de eerste vestiging bij het Shell-tankstation aan de Randweg in Emmeloord, tevens direct naast het hoofdkantoor van Van Staveren. In 2022 werd ‘Deli’ aan de naam van het shopconcept toegevoegd nadat het aanbod was uitgebreid met nog meer ter plekke vers bereide producten.

Pinsa’s

In Jitha’s Deli staan pinsa’s centraal, een ambachtelijk Italiaans product die lijkt op een pizza maar minder koolhydraten en calorieën bevat. ‘Maar ook als je zin hebt in een snelle hap voor onderweg, een goede plek om te werken of gewoon even gezellig bij wil praten met vrienden, heet Jitha’s Deli in Almere je van harte welkom. Wat een mijlpaal!’, aldus Van Staveren. Naast pinsa’s staan op de menukaart ook vers belegde scrocchiarella, baguettes, tosti’s, patisserie, snacks, salades en baristakoffie van horecabedrijf Blanche Dael uit Maastricht.

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben zestien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Van Staveren realiseert tweede Jitha’s Deli: ‘Wat een mijlpaal!’ | MobilityEnergy.com
‘In Shell Almere Buiten Oost’

Van Staveren realiseert tweede Jitha’s Deli: ‘Wat een mijlpaal!’

Nederland krijgt een tweede tankstation met een shop volgens de formule Jitha’s Deli. De door Van Staveren uit Emmeloord in eigen huis ontwikkelde shopformule opent in april in het Shell-tankstation aan de drukke N702 in Almere Buiten Oost.
Het Shell-tankstation aan de N702 in Almere Buiten Oost krijgt als tweede tanklocatie in Nederland een Jitha's Deli, de shopformule die door van Staveren is ontwikkeld. Foto: ProMedia, 2024

Nederland krijgt een tweede tankstation met een shop volgens de formule Jitha’s Deli. De door Van Staveren uit Emmeloord in eigen huis ontwikkelde shopformule opent begin april in het Shell-tankstation aan de drukke N702 in Almere Buiten Oost.

De verbouwingswerkzaamheden in het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar aan de noordoostelijke rand van Almere Buiten zijn op dit moment in volle gang. Hier opent op 16 april officieel de tweede Jitha’s Deli van Nederland. Bezoekers met trek en dorst kunnen al op 8 april bij de tank- en laadlocatie in Almere kennismaken met de luxe formule. Jitha’s Deli is de shopformule die door familiebedrijf Van Staveren zelf is ontwikkeld. De naam verwijst naar Jitha van Staveren, de huidige directeur van het bedrijf. In de zomer van 2021 opende onder de naam Jitha’s de eerste vestiging bij het Shell-tankstation aan de Randweg in Emmeloord, tevens direct naast het hoofdkantoor van Van Staveren. In 2022 werd ‘Deli’ aan de naam van het shopconcept toegevoegd nadat het aanbod was uitgebreid met nog meer ter plekke vers bereide producten.

Pinsa’s

In Jitha’s Deli staan pinsa’s centraal, een ambachtelijk Italiaans product die lijkt op een pizza maar minder koolhydraten en calorieën bevat. ‘Maar ook als je zin hebt in een snelle hap voor onderweg, een goede plek om te werken of gewoon even gezellig bij wil praten met vrienden, heet Jitha’s Deli in Almere je van harte welkom. Wat een mijlpaal!’, aldus Van Staveren. Naast pinsa’s staan op de menukaart ook vers belegde scrocchiarella, baguettes, tosti’s, patisserie, snacks, salades en baristakoffie van horecabedrijf Blanche Dael uit Maastricht.

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben zestien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk