'twintig stations snel om'

Zó ziet de vandaag geopende eerste Circle K tankshop van Nederland eruit

Bij TotalEnergies-tankstation ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht is dinsdagmorgen feestelijk de allereerste Circle K store van Nederland geopend. De openingshandeling werd verricht door Nathalie Baras, Frits Morrema en Bas Overkamp van Circle K Nederland. ‘Het is ongekend wat we hier in zeven dagen tijd hebben gerealiseerd.'
Bas Overkamp, Frits Morrema en Nathalie Baras van Circle K Nederland (vlnr) openden de eerste Circle K van Nederland bij tankstation Bijleveld aan de snelweg A12. Foto: ProMedia, 2024

Bij TotalEnergies-tankstation ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht is dinsdagmorgen feestelijk de allereerste Circle K store van Nederland geopend. De openingshandeling werd verricht door Nathalie Baras, Frits Morrema en Bas Overkamp van Circle K Nederland. ‘Het is ongekend wat we hier in zeven dagen tijd hebben gerealiseerd.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Zó ziet de vandaag geopende eerste Circle K tankshop van Nederland eruit | MobilityEnergy.com
'twintig stations snel om'

Zó ziet de vandaag geopende eerste Circle K tankshop van Nederland eruit

Bij TotalEnergies-tankstation ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht is dinsdagmorgen feestelijk de allereerste Circle K store van Nederland geopend. De openingshandeling werd verricht door Nathalie Baras, Frits Morrema en Bas Overkamp van Circle K Nederland. ‘Het is ongekend wat we hier in zeven dagen tijd hebben gerealiseerd.'
Bas Overkamp, Frits Morrema en Nathalie Baras van Circle K Nederland (vlnr) openden de eerste Circle K van Nederland bij tankstation Bijleveld aan de snelweg A12. Foto: ProMedia, 2024

Bij TotalEnergies-tankstation ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht is dinsdagmorgen feestelijk de allereerste Circle K store van Nederland geopend. De openingshandeling werd verricht door Nathalie Baras, Frits Morrema en Bas Overkamp van Circle K Nederland. ‘Het is ongekend wat we hier in zeven dagen tijd hebben gerealiseerd.’

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk