'prmeur in avia rilland'

Na Bufkes en Coffee Fellows heeft AVIA Vollenhoven nu eerste tankstation met Family shop

AVIA Vollenhoven wil de automobilist onderweg het beste bieden wat er op het gebied van gemak, service, klantvriendelijkheid en eten en drinken verkrijgbaar is. Na tankstations in het netwerk te hebben voorzien van de shopformules Bufkes en Coffee Fellows, is bij AVIA Rilland nu de eerste Family in een tankstation geopend.
AVIA-tankstation Rilland, onderdeel van AVIA Vollenhoven, heeft als eerste tankstation in Nederland een vestiging van restaurantformule Family geopend. Foto: FHC Formulebeheer, 2024

AVIA Vollenhoven wil de automobilist onderweg het beste bieden wat er op het gebied van gemak, service, klantvriendelijkheid en eten en drinken verkrijgbaar is. Na tankstations in het netwerk te hebben voorzien van de shopformules Bufkes en Coffee Fellows, is bij AVIA Rilland aan de snelweg A58 tussen Bergen op Zoom en Goes nu de eerste Family in een tankstation geopend.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Na Bufkes en Coffee Fellows heeft AVIA Vollenhoven nu eerste tankstation met Family shop | MobilityEnergy.com
'prmeur in avia rilland'

Na Bufkes en Coffee Fellows heeft AVIA Vollenhoven nu eerste tankstation met Family shop

AVIA Vollenhoven wil de automobilist onderweg het beste bieden wat er op het gebied van gemak, service, klantvriendelijkheid en eten en drinken verkrijgbaar is. Na tankstations in het netwerk te hebben voorzien van de shopformules Bufkes en Coffee Fellows, is bij AVIA Rilland nu de eerste Family in een tankstation geopend.
AVIA-tankstation Rilland, onderdeel van AVIA Vollenhoven, heeft als eerste tankstation in Nederland een vestiging van restaurantformule Family geopend. Foto: FHC Formulebeheer, 2024

AVIA Vollenhoven wil de automobilist onderweg het beste bieden wat er op het gebied van gemak, service, klantvriendelijkheid en eten en drinken verkrijgbaar is. Na tankstations in het netwerk te hebben voorzien van de shopformules Bufkes en Coffee Fellows, is bij AVIA Rilland aan de snelweg A58 tussen Bergen op Zoom en Goes nu de eerste Family in een tankstation geopend.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk