'dadelijk ook bij shell'

Doorbraak proteïnerepen en -drankjes in tankstations lijkt aanstaande

Steeds meer tankstations in Nederland bieden bezoekers vanuit de tankshop een assortiment proteïneproducten. De repen en drankjes voor duur- en krachtsporters zijn aan een opmars bezig. Na onder meer de tankstations van Haan, gaat nu ook Shell de proteïneproducten verkopen.
Proteïnerepen- en dranken zijn in de Nederlandse tankstations aan een opmars bezig. Foto: ProMedia, 2024

Steeds meer tankstations in Nederland bieden bezoekers vanuit de tankshop een assortiment proteïneproducten. De repen en drankjes voor duur- en krachtsporters zijn aan een opmars bezig. Na onder meer de tankstations van Haan, gaat nu ook Shell de proteïneproducten verkopen.

Grote aanjager achter de opmars van proteïneproducten in de Nederlandse tankstations is XXL Nutrition. De producten van oprichter René van der Zel zijn in de schappen van steeds meer tankstations te vinden. ‘We voorzien nog wekelijks nieuwe tankstations van onze producten’, zo laat Van der Zel weten. ‘Over enkele weken gaan we ook alle Shell-stations voorzien van vier smaken protein bars en de protein drink iced coffee. De producten worden geleverd en daarna verder verzorgd door groothandel Lekkerland.’ Na een pitch startte Shell vorig jaar augustus in 220 van haar tankstations in Nederland een proef met verschillende proteïneproducten van XXL Nutrition die werden aangeboden vanuit displays. Dit krijgt nu een vervolg in alle bemande stations van Shell zodat een doorbraak van deze nieuwe categorie aanstaande lijkt.

Naast Shell worden de proteïnerepen- en drankjes onder meer ook verkocht in tankstations van De Haan Minerale Oliën, waaronder in shopformule Tony’s. In België zijn de sportproducten verkrijgbaar bij verkooppunten van de shopformule Comme Chez Nous.

Openingstijden

Eiwitshakes, -drankjes en -repen worden vooral veel aangeboden door en verkocht bij sportscholen. Ruime openingstijden van tankstations en de gemakkelijke verkrijgbaarheid maken het voor aanbieders interessant de producten ook vanuit dit verkoopkanaal aan te bieden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Doorbraak proteïnerepen en -drankjes in tankstations lijkt aanstaande | MobilityEnergy.com
'dadelijk ook bij shell'

Doorbraak proteïnerepen en -drankjes in tankstations lijkt aanstaande

Steeds meer tankstations in Nederland bieden bezoekers vanuit de tankshop een assortiment proteïneproducten. De repen en drankjes voor duur- en krachtsporters zijn aan een opmars bezig. Na onder meer de tankstations van Haan, gaat nu ook Shell de proteïneproducten verkopen.
Proteïnerepen- en dranken zijn in de Nederlandse tankstations aan een opmars bezig. Foto: ProMedia, 2024

Steeds meer tankstations in Nederland bieden bezoekers vanuit de tankshop een assortiment proteïneproducten. De repen en drankjes voor duur- en krachtsporters zijn aan een opmars bezig. Na onder meer de tankstations van Haan, gaat nu ook Shell de proteïneproducten verkopen.

Grote aanjager achter de opmars van proteïneproducten in de Nederlandse tankstations is XXL Nutrition. De producten van oprichter René van der Zel zijn in de schappen van steeds meer tankstations te vinden. ‘We voorzien nog wekelijks nieuwe tankstations van onze producten’, zo laat Van der Zel weten. ‘Over enkele weken gaan we ook alle Shell-stations voorzien van vier smaken protein bars en de protein drink iced coffee. De producten worden geleverd en daarna verder verzorgd door groothandel Lekkerland.’ Na een pitch startte Shell vorig jaar augustus in 220 van haar tankstations in Nederland een proef met verschillende proteïneproducten van XXL Nutrition die werden aangeboden vanuit displays. Dit krijgt nu een vervolg in alle bemande stations van Shell zodat een doorbraak van deze nieuwe categorie aanstaande lijkt.

Naast Shell worden de proteïnerepen- en drankjes onder meer ook verkocht in tankstations van De Haan Minerale Oliën, waaronder in shopformule Tony’s. In België zijn de sportproducten verkrijgbaar bij verkooppunten van de shopformule Comme Chez Nous.

Openingstijden

Eiwitshakes, -drankjes en -repen worden vooral veel aangeboden door en verkocht bij sportscholen. Ruime openingstijden van tankstations en de gemakkelijke verkrijgbaarheid maken het voor aanbieders interessant de producten ook vanuit dit verkoopkanaal aan te bieden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk