'met Bite & Ride shop'

G&V Energy neemt in België iconisch Total-tankstation Roeselare over

G&V Energy Group neemt in België vanaf 1 maart het iconische Total-tankstation in Roeselare over. Het bemande tankstation met de Bite & Ride shop is de afgelopen jaren door de familie Vander Stichele ontwikkeld tot een van de meest drukbezochte en bekende tankstations van België.
Total Roeselare biedt bezoekers ongeveer alles aan brandstoffen en services, maar vooral de unieke Bite & Ride shop is een klantentrekker. Foto: Vander Stichele, 2024

G&V Energy Group neemt in België vanaf 1 maart het iconische Total-tankstation in Roeselare over. Het bemande tankstation met de populaire Bite & Ride shop is de afgelopen jaren door de familie Vander Stichele ontwikkeld tot een van de meest drukbezochte en bekende tankstations van België.

Total Roeselare is sinds het jaar 2000 te vinden op de hoek van de Meiboomlaan en de Rijksweg in Roeselare, in het zuidwesten van België tussen Brugge en Kortrijk. Het tankstation biedt bezoekers ongeveer alles aan brandstoffen, services en eet- en drinkwaren voor ter plekke en onderweg. Naast wasboxen, een carwash en auto- en bestelwagenverhuur, is vooral de door de familie Vander Stichele in eigen huis ontwikkelde Bite & Ride shop bij het tankstation een regelrechte klantentrekker. In 2018 begonnen als reguliere broodjeszaak, biedt de Bite & Ride saladebar nu een brede keuze aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Producten kunnen ter plaatse worden gebruikt of worden meegenomen voor onderweg. Ook wordt er bezorgd aan bedrijven in de omgeving en doet Total Roeselare de catering voor onder meer Club NXT en Knack Volley Roeselare.

Rustiger aan

De overname van de tanklocatie met de Bite & Ride shop door G&V Energy Group komt omdat de oprichters Karl Vander Stichele en Marleen Demeulenaere het rustiger aan willen gaan doen. G&V Energy Group, dat in België 27 Breakpoint shops en circa tweehonderd tankstations onder verschillende merken runt, had al langer een oogje op het tankstation en de succesvolle shop in Roeselare. G&V Energy Group en Vander Stichele, beide een familiebedrijf, slaan vanaf 1 maart dan ook enthousiast de handen in elkaar. G&V Energy Group runt vanaf maart zowel het tankstation als de Bite & Ride shop.

Toekomst

‘We kijken uit naar een veelbelovende toekomst waarin wij de klanten van Bite & Ride en het station blijven voorzien van hoogwaardige producten en een uitstekende shopbeleving. Daarnaast streven wij ernaar ons duurzaamheidsverhaal voort te zetten door de bouw van Allego snelladers in de nabije toekomst’, aldus CEO Xavier Dewulf van G&V Energy Group. ‘We hebben een mooie toekomstvisie voor deze locatie en mogelijk kan het een ruimer verhaal worden waarin Bite & Ride zelfs een productgamma wordt op andere locaties binnen het Breakpoint-concept.” Het tankstation blijft een station in de kleuren van Total.

G&V Energy Group is de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. Het bedrijf exploiteert rond de tweehonderd tankstations, zowel onder eigen naam als onder de merknamen ESSO, Shell, Q8 & Total.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

G&V Energy neemt in België iconisch Total-tankstation Roeselare over | MobilityEnergy.com
'met Bite & Ride shop'

G&V Energy neemt in België iconisch Total-tankstation Roeselare over

G&V Energy Group neemt in België vanaf 1 maart het iconische Total-tankstation in Roeselare over. Het bemande tankstation met de Bite & Ride shop is de afgelopen jaren door de familie Vander Stichele ontwikkeld tot een van de meest drukbezochte en bekende tankstations van België.
Total Roeselare biedt bezoekers ongeveer alles aan brandstoffen en services, maar vooral de unieke Bite & Ride shop is een klantentrekker. Foto: Vander Stichele, 2024

G&V Energy Group neemt in België vanaf 1 maart het iconische Total-tankstation in Roeselare over. Het bemande tankstation met de populaire Bite & Ride shop is de afgelopen jaren door de familie Vander Stichele ontwikkeld tot een van de meest drukbezochte en bekende tankstations van België.

Total Roeselare is sinds het jaar 2000 te vinden op de hoek van de Meiboomlaan en de Rijksweg in Roeselare, in het zuidwesten van België tussen Brugge en Kortrijk. Het tankstation biedt bezoekers ongeveer alles aan brandstoffen, services en eet- en drinkwaren voor ter plekke en onderweg. Naast wasboxen, een carwash en auto- en bestelwagenverhuur, is vooral de door de familie Vander Stichele in eigen huis ontwikkelde Bite & Ride shop bij het tankstation een regelrechte klantentrekker. In 2018 begonnen als reguliere broodjeszaak, biedt de Bite & Ride saladebar nu een brede keuze aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Producten kunnen ter plaatse worden gebruikt of worden meegenomen voor onderweg. Ook wordt er bezorgd aan bedrijven in de omgeving en doet Total Roeselare de catering voor onder meer Club NXT en Knack Volley Roeselare.

Rustiger aan

De overname van de tanklocatie met de Bite & Ride shop door G&V Energy Group komt omdat de oprichters Karl Vander Stichele en Marleen Demeulenaere het rustiger aan willen gaan doen. G&V Energy Group, dat in België 27 Breakpoint shops en circa tweehonderd tankstations onder verschillende merken runt, had al langer een oogje op het tankstation en de succesvolle shop in Roeselare. G&V Energy Group en Vander Stichele, beide een familiebedrijf, slaan vanaf 1 maart dan ook enthousiast de handen in elkaar. G&V Energy Group runt vanaf maart zowel het tankstation als de Bite & Ride shop.

Toekomst

‘We kijken uit naar een veelbelovende toekomst waarin wij de klanten van Bite & Ride en het station blijven voorzien van hoogwaardige producten en een uitstekende shopbeleving. Daarnaast streven wij ernaar ons duurzaamheidsverhaal voort te zetten door de bouw van Allego snelladers in de nabije toekomst’, aldus CEO Xavier Dewulf van G&V Energy Group. ‘We hebben een mooie toekomstvisie voor deze locatie en mogelijk kan het een ruimer verhaal worden waarin Bite & Ride zelfs een productgamma wordt op andere locaties binnen het Breakpoint-concept.” Het tankstation blijft een station in de kleuren van Total.

G&V Energy Group is de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. Het bedrijf exploiteert rond de tweehonderd tankstations, zowel onder eigen naam als onder de merknamen ESSO, Shell, Q8 & Total.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk