'in één keer goed'

AVIA Vollenhoven Rilland krijgt niet één, maar twéé nieuwe shopformules

AVIA ‘De Poort’ aan de op- en afrit ‘Rilland’ van de snelweg A58 tussen Goes en Bergen op Zoom wordt vernieuwd en krijgt als eerste tankstation in Nederland een shop met daarin vestigingen van de formules Coffee Fellows en Family. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven BV was tot maart 2023 een De Meeuw om daarna verder te gaan als nieuwe AVIA.
Het bekende AVIA-tankstation van Vollenhoven aan de A58 in het Zeeuwse Rilland, krijgt dit voorjaar als eerste in Nederland een shop met daarin twee bekende gemaksformules. Foto: Google Streetview

AVIA ‘De Poort’ aan de op- en afrit ‘Rilland’ van de snelweg A58 tussen Goes en Bergen op Zoom wordt vernieuwd en krijgt als eerste tankstation in Nederland een shop met daarin niet één, maar twéé vestigingen van bekende gemaksformules. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven BV was tot maart 2023 een De Meeuw om daarna verder te gaan als nieuwe AVIA.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

AVIA Vollenhoven Rilland krijgt niet één, maar twéé nieuwe shopformules | MobilityEnergy.com
'in één keer goed'

AVIA Vollenhoven Rilland krijgt niet één, maar twéé nieuwe shopformules

AVIA ‘De Poort’ aan de op- en afrit ‘Rilland’ van de snelweg A58 tussen Goes en Bergen op Zoom wordt vernieuwd en krijgt als eerste tankstation in Nederland een shop met daarin vestigingen van de formules Coffee Fellows en Family. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven BV was tot maart 2023 een De Meeuw om daarna verder te gaan als nieuwe AVIA.
Het bekende AVIA-tankstation van Vollenhoven aan de A58 in het Zeeuwse Rilland, krijgt dit voorjaar als eerste in Nederland een shop met daarin twee bekende gemaksformules. Foto: Google Streetview

AVIA ‘De Poort’ aan de op- en afrit ‘Rilland’ van de snelweg A58 tussen Goes en Bergen op Zoom wordt vernieuwd en krijgt als eerste tankstation in Nederland een shop met daarin niet één, maar twéé vestigingen van bekende gemaksformules. Het tankstation in het netwerk van Vollenhoven BV was tot maart 2023 een De Meeuw om daarna verder te gaan als nieuwe AVIA.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk