'alternatief voor flesjes'

Nu zelf duurzaam frisdrank tappen in ESSO Vissers Zevenbergschenhoek

In de Moments & More tankshop van ESSO Vissers aan de A16 bij Zevenbergschenhoek kunnen bezoekers voortaan voor het eerst zelf suikervrije frisdrank tappen bij een tapinstallatie van Grapos Nederland. Vissers Energy zegt ermee een nieuwe stap te willen zetten richting duurzaamheid.
In de strijd tegen plastic afval kunnen bezoekers bij ESSO Vissers aan de A16 bij Zevenbergschenhoek sinds deze week zelf suikervrije frisdrank tappen bij een tapdispenser. Foto: ProMedia, 2024

In de Moments & More tankshop van ESSO Vissers aan de A16 bij Zevenbergschenhoek kunnen bezoekers voor het eerst zelf suikervrije frisdrank tappen bij een tapinstallatie van Grapos Nederland. Vissers Energy zegt met het initiatief een nieuwe stap te willen zetten richting duurzaamheid en bespaart het hiermee op transport, koeling, opslag en afval.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Nu zelf duurzaam frisdrank tappen in ESSO Vissers Zevenbergschenhoek | MobilityEnergy.com
'alternatief voor flesjes'

Nu zelf duurzaam frisdrank tappen in ESSO Vissers Zevenbergschenhoek

In de Moments & More tankshop van ESSO Vissers aan de A16 bij Zevenbergschenhoek kunnen bezoekers voortaan voor het eerst zelf suikervrije frisdrank tappen bij een tapinstallatie van Grapos Nederland. Vissers Energy zegt ermee een nieuwe stap te willen zetten richting duurzaamheid.
In de strijd tegen plastic afval kunnen bezoekers bij ESSO Vissers aan de A16 bij Zevenbergschenhoek sinds deze week zelf suikervrije frisdrank tappen bij een tapdispenser. Foto: ProMedia, 2024

In de Moments & More tankshop van ESSO Vissers aan de A16 bij Zevenbergschenhoek kunnen bezoekers voor het eerst zelf suikervrije frisdrank tappen bij een tapinstallatie van Grapos Nederland. Vissers Energy zegt met het initiatief een nieuwe stap te willen zetten richting duurzaamheid en bespaart het hiermee op transport, koeling, opslag en afval.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk