'gaat naar voedselbank'

TotalEnergies ‘Presikhaaf’ zamelt record aan statiegeldflesjes en -blikjes in

Van alle inzamelpunten in Arnhem en omstreken levert TotalEnergies ‘Presikhaaf’ de hoogste bijdrage aan ingezamelde statiegeldflesjes en -blikjes op. In 2023 werd bij het tankstation aan de N325 voor bijna 400 euro ingezameld voor de Voedselbank.
TotalEnergies Presikhaaf aan de oostrand van Arnhem zamelde gedurende het hele afgelopen jaar statiegeldflesjes en -blikjes in voor de Voedselbank in Arnhem. Foto: TotalEnergies, 2024

Van alle inzamelpunten in Arnhem en omstreken leverde TotalEnergies ‘Presikhaaf’ de hoogste bijdrage aan ingezamelde statiegeldflesjes en -blikjes op. In 2023 werd bij het tankstation aan de N325 voor bijna 400 euro ingezameld voor de Voedselbank.

TotalEnergies Presikhaaf aan de oostrand van Arnhem zamelde gedurende het hele afgelopen jaar statiegeldflesjes en -blikjes in voor de Voedselbank in Arnhem, schrijft Arnhemse Koerier. De meeste ingeleverde flesjes en blikjes met statiegeld komen van tankende klanten van het station. De klanten worden door het enthousiasme van de medewerkers aangemoedigd om hun lege drankverpakking te doneren aan de Voedselbank Arnhem. Dit kunnen zij doen in een speciale inzamelton op het tankstation. De medewerkers legen daarin ook de statiegeldverpakkingen die zij zelf in de andere afvalbakken vinden. Over 2023 werd zo voor bijna 400 euro ingezameld. Dit bedrag is inmiddels aan de Voedselbank Arnhem overhandigd.

1300 huishoudens

Met de opbrengst van de actie ondersteunt de Voedselbank Arnhem ruim 1300 huishoudens in Arnhem en omliggende gemeenten. Voedselbank Arnhem helpt mensen die van zeer weinig leefgeld moeten rondkomen en zorgt ervoor dat overtollig maar goed voedsel niet vernietigd hoeft te worden. De samenwerking tussen TotalEnergies en Voedselbank Arnhem wordt in 2024 voortgezet.
TotalEnergies Presikhaaf biedt aan de pomp alle bekende fossiele brandstoffen, maar ook AdBlue. Daarnaast heeft het een bemande Bonjour-tankshop en laadfaciliteiten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

TotalEnergies ‘Presikhaaf’ zamelt record aan statiegeldflesjes en -blikjes in | MobilityEnergy.com
'gaat naar voedselbank'

TotalEnergies ‘Presikhaaf’ zamelt record aan statiegeldflesjes en -blikjes in

Van alle inzamelpunten in Arnhem en omstreken levert TotalEnergies ‘Presikhaaf’ de hoogste bijdrage aan ingezamelde statiegeldflesjes en -blikjes op. In 2023 werd bij het tankstation aan de N325 voor bijna 400 euro ingezameld voor de Voedselbank.
TotalEnergies Presikhaaf aan de oostrand van Arnhem zamelde gedurende het hele afgelopen jaar statiegeldflesjes en -blikjes in voor de Voedselbank in Arnhem. Foto: TotalEnergies, 2024

Van alle inzamelpunten in Arnhem en omstreken leverde TotalEnergies ‘Presikhaaf’ de hoogste bijdrage aan ingezamelde statiegeldflesjes en -blikjes op. In 2023 werd bij het tankstation aan de N325 voor bijna 400 euro ingezameld voor de Voedselbank.

TotalEnergies Presikhaaf aan de oostrand van Arnhem zamelde gedurende het hele afgelopen jaar statiegeldflesjes en -blikjes in voor de Voedselbank in Arnhem, schrijft Arnhemse Koerier. De meeste ingeleverde flesjes en blikjes met statiegeld komen van tankende klanten van het station. De klanten worden door het enthousiasme van de medewerkers aangemoedigd om hun lege drankverpakking te doneren aan de Voedselbank Arnhem. Dit kunnen zij doen in een speciale inzamelton op het tankstation. De medewerkers legen daarin ook de statiegeldverpakkingen die zij zelf in de andere afvalbakken vinden. Over 2023 werd zo voor bijna 400 euro ingezameld. Dit bedrag is inmiddels aan de Voedselbank Arnhem overhandigd.

1300 huishoudens

Met de opbrengst van de actie ondersteunt de Voedselbank Arnhem ruim 1300 huishoudens in Arnhem en omliggende gemeenten. Voedselbank Arnhem helpt mensen die van zeer weinig leefgeld moeten rondkomen en zorgt ervoor dat overtollig maar goed voedsel niet vernietigd hoeft te worden. De samenwerking tussen TotalEnergies en Voedselbank Arnhem wordt in 2024 voortgezet.
TotalEnergies Presikhaaf biedt aan de pomp alle bekende fossiele brandstoffen, maar ook AdBlue. Daarnaast heeft het een bemande Bonjour-tankshop en laadfaciliteiten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk