'investeren in laden'

Circle K opent in Zweden honderdste tankstation, ook laadnetwerk groeit

Circle K, een merk van de Canadese multinational Alimentation Couche-Tard, heeft in Zweden het aantal van honderd tankstations bereikt. Daarnaast breidt het in het land in hoog tempo het aantal EV-oplaadpunten uit. Het toont de ambities van het bedrijf in Europa.
In Zweden maakt Circle K grote stappen in de uitbreiding van het aantal tankstations en het aantal oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Foto: Shutterstock, 2024

Circle K, een merk van de Canadese multinational Alimentation Couche-Tard, heeft eind december in Zweden het aantal van honderd tankstations bereikt. Daarnaast breidt het in het land in hoog tempo het aantal EV-oplaadpunten uit. Het toont de ambities van het bedrijf in Europa.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Circle K opent in Zweden honderdste tankstation, ook laadnetwerk groeit | MobilityEnergy.com
'investeren in laden'

Circle K opent in Zweden honderdste tankstation, ook laadnetwerk groeit

Circle K, een merk van de Canadese multinational Alimentation Couche-Tard, heeft in Zweden het aantal van honderd tankstations bereikt. Daarnaast breidt het in het land in hoog tempo het aantal EV-oplaadpunten uit. Het toont de ambities van het bedrijf in Europa.
In Zweden maakt Circle K grote stappen in de uitbreiding van het aantal tankstations en het aantal oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Foto: Shutterstock, 2024

Circle K, een merk van de Canadese multinational Alimentation Couche-Tard, heeft eind december in Zweden het aantal van honderd tankstations bereikt. Daarnaast breidt het in het land in hoog tempo het aantal EV-oplaadpunten uit. Het toont de ambities van het bedrijf in Europa.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk