'17 in totaal'

Na Hazeldonk-Oost opent nu ook Shell Hazeldonk-West een Shell Café

Het bekende Shell-tankstation ‘Hazeldonk-West’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Breda en vlak voor de Belgische grens is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten.
Met de opening van een Shell Café in Shell Hazeldonk-West hebben nu alle drie de snelweglocaties in het netwerk van T.E.M. Doesborgh een shop volgens deze nieuwe formule van Shell. Foto: T.E.M. Doesborgh, 2023

Het bekende Shell-tankstation ‘Hazeldonk-West’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Breda en vlak voor de Belgische grens is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten. Het is het derde snelwegstation van T.E.M. Doesborgh met een dergelijke luxe shop.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Na Hazeldonk-Oost opent nu ook Shell Hazeldonk-West een Shell Café | MobilityEnergy.com
'17 in totaal'

Na Hazeldonk-Oost opent nu ook Shell Hazeldonk-West een Shell Café

Het bekende Shell-tankstation ‘Hazeldonk-West’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Breda en vlak voor de Belgische grens is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten.
Met de opening van een Shell Café in Shell Hazeldonk-West hebben nu alle drie de snelweglocaties in het netwerk van T.E.M. Doesborgh een shop volgens deze nieuwe formule van Shell. Foto: T.E.M. Doesborgh, 2023

Het bekende Shell-tankstation ‘Hazeldonk-West’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Breda en vlak voor de Belgische grens is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten. Het is het derde snelwegstation van T.E.M. Doesborgh met een dergelijke luxe shop.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk