'sinds april OK'

Voormalige Peut Medemblik verder als OK met nieuwe shop en luifel

De metamorfose van tankstation ‘Koper’ van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker in Medemblik is afgerond. In de nieuwe uitstraling van OK biedt het tankstation aan de Randweg in de Noord-Hollandse plaats nu een nieuwe shop, luifel en pompen.
Het tankstation in Medemblik, hiervoor een Peut, toont nu een nieuwe shop, pompen en luifel in de huisstijl van OK. Foto: OK Nederland, 2023

De metamorfose van tankstation ‘Koper’ in Medemblik, tot dit voorjaar in handen van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker, is afgerond. In de nieuwe uitstraling van OK biedt het tankstation aan de Randweg in de Noord-Hollandse plaats nu een nieuwe shop, luifel en pompen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Voormalige Peut Medemblik verder als OK met nieuwe shop en luifel | MobilityEnergy.com
'sinds april OK'

Voormalige Peut Medemblik verder als OK met nieuwe shop en luifel

De metamorfose van tankstation ‘Koper’ van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker in Medemblik is afgerond. In de nieuwe uitstraling van OK biedt het tankstation aan de Randweg in de Noord-Hollandse plaats nu een nieuwe shop, luifel en pompen.
Het tankstation in Medemblik, hiervoor een Peut, toont nu een nieuwe shop, pompen en luifel in de huisstijl van OK. Foto: OK Nederland, 2023

De metamorfose van tankstation ‘Koper’ in Medemblik, tot dit voorjaar in handen van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker, is afgerond. In de nieuwe uitstraling van OK biedt het tankstation aan de Randweg in de Noord-Hollandse plaats nu een nieuwe shop, luifel en pompen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk