'twintig moeten om'

Vernieuwing Shell ‘De Zuidpunt’ aan A16: Shell Café, Starbucks en 2theloo

Het bekende Shell-tankstation ‘De Zuidpunt’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Dordrecht en even voor de Moerdijkbrug is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten.
Shell-tankstation 'De Zuidpunt' aan de A16 bij Dordrechts is vernieuwd waarbij het een Shell Café en 2theloo toiletten heeft gekregen. Foto: Shell, 2023

Het bekende Shell-tankstation ‘De Zuidpunt’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Dordrecht en even voor de Moerdijkbrug is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Vernieuwing Shell ‘De Zuidpunt’ aan A16: Shell Café, Starbucks en 2theloo | MobilityEnergy.com
'twintig moeten om'

Vernieuwing Shell ‘De Zuidpunt’ aan A16: Shell Café, Starbucks en 2theloo

Het bekende Shell-tankstation ‘De Zuidpunt’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Dordrecht en even voor de Moerdijkbrug is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten.
Shell-tankstation 'De Zuidpunt' aan de A16 bij Dordrechts is vernieuwd waarbij het een Shell Café en 2theloo toiletten heeft gekregen. Foto: Shell, 2023

Het bekende Shell-tankstation ‘De Zuidpunt’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Dordrecht en even voor de Moerdijkbrug is na een omvangrijke verbouwing heropend met een grote shop volgens de formule Shell Café en nieuwe 2theloo toiletfaciliteiten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk