270 producten op 18m2

Tankstationformule Westfalen en Lekkerland lanceren onbemande ‘Smart Shop’

De Duitse tankstationformule Westfalen heeft in nauwe samenwerking met groothandel Lekkerland een onbemande ‘Smart Shop’ geopend in Münster. De 24/7 geopende shop biedt op achttien vierkante meter ruim 270 eet- en drinkwaren en rookwaren voor on-the-go.
De eerste Alvore Smart Shop is een samenwerking tussen tankstationformule Westfalen en groothandel Lekkerland. Foto: Westfalen AG, 2023

De Duitse tankstationformule Westfalen heeft in nauwe samenwerking met groothandel Lekkerland een onbemande ‘Smart Shop’ geopend in Münster. De 24/7 geopende shop biedt op achttien vierkante meter ruim 270 eet- en drinkwaren en tabak voor on-the-go.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Tankstationformule Westfalen en Lekkerland lanceren onbemande ‘Smart Shop’ | MobilityEnergy.com
270 producten op 18m2

Tankstationformule Westfalen en Lekkerland lanceren onbemande ‘Smart Shop’

De Duitse tankstationformule Westfalen heeft in nauwe samenwerking met groothandel Lekkerland een onbemande ‘Smart Shop’ geopend in Münster. De 24/7 geopende shop biedt op achttien vierkante meter ruim 270 eet- en drinkwaren en rookwaren voor on-the-go.
De eerste Alvore Smart Shop is een samenwerking tussen tankstationformule Westfalen en groothandel Lekkerland. Foto: Westfalen AG, 2023

De Duitse tankstationformule Westfalen heeft in nauwe samenwerking met groothandel Lekkerland een onbemande ‘Smart Shop’ geopend in Münster. De 24/7 geopende shop biedt op achttien vierkante meter ruim 270 eet- en drinkwaren en tabak voor on-the-go.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk