'veel vraag naar'

Rik en Niels Vermeulen zetten range maaltijden Uitgekookt in het schap

In het ESSO-tankstation aan de Europa Allee in Kampen, onderdeel van Oliehandel Vermeulen, kunnen consumenten sinds deze week terecht voor een assortiment maaltijden van Uitgekookt. De maaltijden zijn bij het grote publiek bekend omdat ze zijn samengesteld door tv- en meesterkok Rudolph van Veen.
Rik en Niels Vermeulen bieden sinds deze week in hun ESSO-tankstation in Kampen een assortiment van de van tv bekende Uitgekookt maaltijden: 'Deze samenwerking gaan wij graag aan.' Foto: ProMedia, 2023

In het ESSO-tankstation aan de Europa Allee in Kampen, onderdeel van Oliehandel Vermeulen, kunnen consumenten sinds deze week terecht voor een assortiment maaltijden van Uitgekookt. De maaltijden zijn bij het grote publiek bekend van tv omdat ze zijn samengesteld door tv- en meesterkok Rudolph van Veen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Rik en Niels Vermeulen zetten range maaltijden Uitgekookt in het schap | MobilityEnergy.com
'veel vraag naar'

Rik en Niels Vermeulen zetten range maaltijden Uitgekookt in het schap

In het ESSO-tankstation aan de Europa Allee in Kampen, onderdeel van Oliehandel Vermeulen, kunnen consumenten sinds deze week terecht voor een assortiment maaltijden van Uitgekookt. De maaltijden zijn bij het grote publiek bekend omdat ze zijn samengesteld door tv- en meesterkok Rudolph van Veen.
Rik en Niels Vermeulen bieden sinds deze week in hun ESSO-tankstation in Kampen een assortiment van de van tv bekende Uitgekookt maaltijden: 'Deze samenwerking gaan wij graag aan.' Foto: ProMedia, 2023

In het ESSO-tankstation aan de Europa Allee in Kampen, onderdeel van Oliehandel Vermeulen, kunnen consumenten sinds deze week terecht voor een assortiment maaltijden van Uitgekookt. De maaltijden zijn bij het grote publiek bekend van tv omdat ze zijn samengesteld door tv- en meesterkok Rudolph van Veen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk