met OK Café

Tankstations Lambertschaag en ESSO Cox Roermond vernieuwd naar OK

Twee tanklocaties die dit voorjaar door OK werden overgenomen, tonen zich sinds deze week in de nieuwe kleuren van OK. De voorheen onbemande ESSO Cox in Roermond heeft inmiddels een shop volgens de formule OK Café en tankstation Lambertschaag krijgt er binnenkort een.
Tankstation 'Lambertschaag' aan de N239 vlakbij Medemblik toont zich nu als hagelnieuwe OK; de tanklocatie krijgt nog een OK Café. Foto: OK Retail, 2023

Twee tanklocaties die dit voorjaar door OK werden overgenomen, tonen zich sinds deze week in de nieuwe kleuren van OK. De voorheen onbemande ESSO Cox in Roermond heeft inmiddels een shop volgens de formule OK Café en tankstation Lambertschaag vlakbij Medemblik krijgt er binnenkort een.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Tankstations Lambertschaag en ESSO Cox Roermond vernieuwd naar OK | MobilityEnergy.com
met OK Café

Tankstations Lambertschaag en ESSO Cox Roermond vernieuwd naar OK

Twee tanklocaties die dit voorjaar door OK werden overgenomen, tonen zich sinds deze week in de nieuwe kleuren van OK. De voorheen onbemande ESSO Cox in Roermond heeft inmiddels een shop volgens de formule OK Café en tankstation Lambertschaag krijgt er binnenkort een.
Tankstation 'Lambertschaag' aan de N239 vlakbij Medemblik toont zich nu als hagelnieuwe OK; de tanklocatie krijgt nog een OK Café. Foto: OK Retail, 2023

Twee tanklocaties die dit voorjaar door OK werden overgenomen, tonen zich sinds deze week in de nieuwe kleuren van OK. De voorheen onbemande ESSO Cox in Roermond heeft inmiddels een shop volgens de formule OK Café en tankstation Lambertschaag vlakbij Medemblik krijgt er binnenkort een.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk