nieuwe uitstraling

Peut winkel Naaldwijk volledig vernieuwd naar shopformule Tanqplus

Peut winkel Naaldwijk volledig vernieuwd naar shopformule Tanqplus
In Naaldwijk toont de shop bij het Peut-tankstation aan de Kruisbroekweg zich nu van binnen en buiten als hagelnieuwe Tanqplus. Foto: Tanqplus, 2023

De Peut winkel bij het gelijknamige tankstation aan de Kruisbroekweg in het Zuid-Hollandse Naaldwijk is na een omvangrijke verbouwing dinsdag geopend als hagelnieuwe Tanqplus, een shopformule van Tanqplus BV.

Door de verbouwing is van binnen en buiten niets meer te zien van de ‘Peut winkel’ die jarenlang bij het tankstation te vinden was. De shop toont zich nu volledig in de kleuren en uitstraling van Tanqplus. Met Tanq+ boven de ingang van de shop zien bezoekers direct dat de signing en kleurstelling zijn veranderd. Van binnen heeft de shop een opvallende uitstraling door het gebruik van grote foto’s met onderwerpen uit het Westland. In de shop worden onder meer de bekende tankstationproducten als zoetwaren, ijs, frisdranken, snacks, koffie en rookwaren aangeboden. Daarnaast biedt de Tanqplus shop een breed aanbod aan ter plekke bereide producten zoals kaasbroodjes, saucijzenbroodjes, kroketten, gehaktstaven, gevulde koeken en stroopwafels. Bijzonder is de aanwezigheid van een ijsblokjesvriezer. Om de heropening van de Tanqplus shop bij Peut Naaldwijk te vieren, worden er vanaf 21 augustus diverse acties gehouden.

Tanqplus exploiteert 21 bemande en drie onbemande tankstations. De leiding van het bedrijf is in handen van Kelly van Rijn-van Tol en Michel Iesberts.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Peut winkel Naaldwijk volledig vernieuwd naar shopformule Tanqplus | MobilityEnergy.com
nieuwe uitstraling

Peut winkel Naaldwijk volledig vernieuwd naar shopformule Tanqplus

Peut winkel Naaldwijk volledig vernieuwd naar shopformule Tanqplus
In Naaldwijk toont de shop bij het Peut-tankstation aan de Kruisbroekweg zich nu van binnen en buiten als hagelnieuwe Tanqplus. Foto: Tanqplus, 2023

De Peut winkel bij het gelijknamige tankstation aan de Kruisbroekweg in het Zuid-Hollandse Naaldwijk is na een omvangrijke verbouwing dinsdag geopend als hagelnieuwe Tanqplus, een shopformule van Tanqplus BV.

Door de verbouwing is van binnen en buiten niets meer te zien van de ‘Peut winkel’ die jarenlang bij het tankstation te vinden was. De shop toont zich nu volledig in de kleuren en uitstraling van Tanqplus. Met Tanq+ boven de ingang van de shop zien bezoekers direct dat de signing en kleurstelling zijn veranderd. Van binnen heeft de shop een opvallende uitstraling door het gebruik van grote foto’s met onderwerpen uit het Westland. In de shop worden onder meer de bekende tankstationproducten als zoetwaren, ijs, frisdranken, snacks, koffie en rookwaren aangeboden. Daarnaast biedt de Tanqplus shop een breed aanbod aan ter plekke bereide producten zoals kaasbroodjes, saucijzenbroodjes, kroketten, gehaktstaven, gevulde koeken en stroopwafels. Bijzonder is de aanwezigheid van een ijsblokjesvriezer. Om de heropening van de Tanqplus shop bij Peut Naaldwijk te vieren, worden er vanaf 21 augustus diverse acties gehouden.

Tanqplus exploiteert 21 bemande en drie onbemande tankstations. De leiding van het bedrijf is in handen van Kelly van Rijn-van Tol en Michel Iesberts.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk