nieuwe service

Tanken, laden en nu een De Buren pakketwand bij bp Vissers in Wittem

Tanken, laden en nu ook De Buren afhaalwand bij bp Vissers in Wittem
Nóg meer gemak voor iedereen bij het bp-tankstation van Vissers Energy in het Zuid-Limburgse Wittem: een pakketwand van De Buren voor het afhalen en bezorgen van pakketten. Foto: De Buren, 2023

Nóg meer gemak bij het afhalen en versturen van pakketten. Dat wordt vanaf deze week geboden bij het bp-tankstation van Vissers Energy aan de Rijksweg 4A in het Zuid-Limburgse Wittem. In samenwerking met De Buren is er naast het tankstation een speciale pakketwand geplaatst.

Om consumenten het ultieme gemak te bieden bij het versturen en afhalen van pakketten, heeft De Buren een afhaalwand gerealiseerd bij het bp-tankstation van Vissers Energy in Wittem (foto). De afhaalwand bij de tank- en laadlocatie aan de weg tussen Gulpen en Vaals maakt het mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt; meer hebben we niet nodig’, zo laat De Buren weten. Met de pakketwand richten De Buren en Vissers Energy zich op de gebruikers van het tankstation en de bewoners en forenzen rond Wittem. Vissers Energy voegt hiermee opnieuw een service toe aan wat er allemaal al bij het bp-tankstation in de plaats wordt geboden.

Netwerk

De Buren bouwt aan een netwerk van meer dan drieduizend onbemande afhaalpunten op goed bereikbare plaatsen. De individuele kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd en geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen volgens De Buren pakketdiensten die de afhaalpunten opnemen in hun bestaande netwerk er gebruik van maken, kunnen gemeenten en provincies de uitstoot en overlast van pakketbusjes ermee terugdringen en biedt het onder meer webwinkels en apothekers extra aflevermogelijkheden. Volgens De Buren wordt met het systeem voorkomen dat er voor elk product of dienst afzonderlijk een inefficiënte en dure infrastructuur wordt opgezet. Door de pakketwanden worden organisaties ontlast en zowel de ‘last-mile’ als de retourenstroom geoptimaliseerd, aldus het bedrijf.

Omgekleurd

Het bemande tankstation in Wittem was tot november 2020 een Shell. Overgenomen door Vissers Energy Group uit het Limburgse Horst, werd de tanklocatie omgekleurd naar bp en kreeg het een shop volgens de door Vissers Energy in eigen huis ontwikkelde formule Delimore. Automobilisten kunnen er terecht voor Euro 95, Ultimate Ongelood 98, diesel, Ultimate Diesel, autogas en LPG. bp Vissers Wittem is een zogenaamd ‘truck-suitable station’ en is uitgerust met een high speed dieselpomp. AdBlue is eveneens verkrijgbaar aan de pomp en in kleinverpakking. Op het station zijn ook laadpalen en een textielwasserette aanwezig.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Tanken, laden en nu een De Buren pakketwand bij bp Vissers in Wittem | MobilityEnergy.com
nieuwe service

Tanken, laden en nu een De Buren pakketwand bij bp Vissers in Wittem

Tanken, laden en nu ook De Buren afhaalwand bij bp Vissers in Wittem
Nóg meer gemak voor iedereen bij het bp-tankstation van Vissers Energy in het Zuid-Limburgse Wittem: een pakketwand van De Buren voor het afhalen en bezorgen van pakketten. Foto: De Buren, 2023

Nóg meer gemak bij het afhalen en versturen van pakketten. Dat wordt vanaf deze week geboden bij het bp-tankstation van Vissers Energy aan de Rijksweg 4A in het Zuid-Limburgse Wittem. In samenwerking met De Buren is er naast het tankstation een speciale pakketwand geplaatst.

Om consumenten het ultieme gemak te bieden bij het versturen en afhalen van pakketten, heeft De Buren een afhaalwand gerealiseerd bij het bp-tankstation van Vissers Energy in Wittem (foto). De afhaalwand bij de tank- en laadlocatie aan de weg tussen Gulpen en Vaals maakt het mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt; meer hebben we niet nodig’, zo laat De Buren weten. Met de pakketwand richten De Buren en Vissers Energy zich op de gebruikers van het tankstation en de bewoners en forenzen rond Wittem. Vissers Energy voegt hiermee opnieuw een service toe aan wat er allemaal al bij het bp-tankstation in de plaats wordt geboden.

Netwerk

De Buren bouwt aan een netwerk van meer dan drieduizend onbemande afhaalpunten op goed bereikbare plaatsen. De individuele kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd en geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen volgens De Buren pakketdiensten die de afhaalpunten opnemen in hun bestaande netwerk er gebruik van maken, kunnen gemeenten en provincies de uitstoot en overlast van pakketbusjes ermee terugdringen en biedt het onder meer webwinkels en apothekers extra aflevermogelijkheden. Volgens De Buren wordt met het systeem voorkomen dat er voor elk product of dienst afzonderlijk een inefficiënte en dure infrastructuur wordt opgezet. Door de pakketwanden worden organisaties ontlast en zowel de ‘last-mile’ als de retourenstroom geoptimaliseerd, aldus het bedrijf.

Omgekleurd

Het bemande tankstation in Wittem was tot november 2020 een Shell. Overgenomen door Vissers Energy Group uit het Limburgse Horst, werd de tanklocatie omgekleurd naar bp en kreeg het een shop volgens de door Vissers Energy in eigen huis ontwikkelde formule Delimore. Automobilisten kunnen er terecht voor Euro 95, Ultimate Ongelood 98, diesel, Ultimate Diesel, autogas en LPG. bp Vissers Wittem is een zogenaamd ‘truck-suitable station’ en is uitgerust met een high speed dieselpomp. AdBlue is eveneens verkrijgbaar aan de pomp en in kleinverpakking. Op het station zijn ook laadpalen en een textielwasserette aanwezig.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk