De Digitale geeft inkijk in wereld achter orderkiosk

De Digitale Jeffrey Brouwer
Foto: Nico Schinkelshoek

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs geeft De Digitale een gratis workshop over het gebruik van de orderkiosk in de tankshop. Op basis van verzamelde data gaat het bedrijf in op de financiële opbrengsten en de operationele kant van de bestelzuil.

De Digitale houdt zich bezig met digitale menuschermen en -communicatie. De orderkiosken spelen een steeds grotere rol in de branche, merkt Jeffrey Brouwer. Voor tankstationhouders die meer rendement uit hun horecaconcept willen halen, kan de bestelzuil volgens de directeur van De Digitale een goede oplossing zijn. De upsell gaat door het product, dat zich gedraagt als de perfect opgevoede medewerker, namelijk omhoog. Ook voor tankstationhouders die kampen met een personeelstekort kan de orderkiosk een goede toevoeging aan de shop zijn, want kassapersoneel is niet meer nodig.

Vragen beantwoorden

Maar hoeveel hoger is het rendement nou? Tijdens de workshop op woensdag 10 november laat creatief directeur Rik van Beek de exacte cijfers zien. “Op de orderkiosk zit ook een zelfscanoplossing waar je producten uit de shop mee kunt afrekenen. Daar willen we ook wat over vertellen. Wat is de verhouding precies? We willen de markt inzichten geven met statistieken en percentages. Daarnaast willen we dat het bestellen een leuk en lekker proces is. Hoe zorg je daarvoor? Daar zullen we het ook over hebben”, aldus Brouwer.

Op de beursvloer krijgen bezoekers eveneens de kans om kennis te maken met de bestelzuilen van De Digitale. Veel mensen kennen de orderkiosken van het bedrijf nog niet, denkt Brouwer. Tijdens de laatste editie van de beurs had het bedrijf het product simpelweg nog niet. Om te tonen waartoe de kiosken van de onderneming in staat zijn, zullen Brouwer en zijn collega’s een eigen kioskshowroom op de beurs plaatsen.

‘Beste koffie op de beurs’

“We laten daar kiosken zien in de varianten die we hebben en er hangt een grote ledwall. Die is ook weer verbonden met de bestelzuilen. We hebben daarnaast een koffieuitgiftepunt waar we met Coffee Fellows staan. Die komen bij ons in de stand met een barista, dus de beste koffie van de beurs is straks daar te vinden”, lacht hij.

Voor wie nog niet zeker weet of de beurs op de agenda genoteerd moet worden, heeft de directeur van De Digitale nog wel een advies. “Links en rechts merk ik toch nog wat terughoudendheid in de industrie. Mensen moeten naar de beurs komen omdat het weer een stukje interactie is met de collega’s. Dat was voor de meeste mensen toch wel afwezig de laatste twee jaar. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde belang: we willen dat de consument zo veel mogelijk in de branche uitgeeft. Om dat te behalen kunnen we kennis uitwisselen.”

Aanmelden voor de beurs op 10 en 11 november in Expo Houten is gratis en kan nog steeds. Ontmoet De Digitale daar! Ook voor het Nationaal Waterstofcongres zijn nog kaarten beschikbaar. 

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

De Digitale geeft inkijk in wereld achter orderkiosk | MobilityEnergy.com

De Digitale geeft inkijk in wereld achter orderkiosk

De Digitale Jeffrey Brouwer
Foto: Nico Schinkelshoek

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs geeft De Digitale een gratis workshop over het gebruik van de orderkiosk in de tankshop. Op basis van verzamelde data gaat het bedrijf in op de financiële opbrengsten en de operationele kant van de bestelzuil.

De Digitale houdt zich bezig met digitale menuschermen en -communicatie. De orderkiosken spelen een steeds grotere rol in de branche, merkt Jeffrey Brouwer. Voor tankstationhouders die meer rendement uit hun horecaconcept willen halen, kan de bestelzuil volgens de directeur van De Digitale een goede oplossing zijn. De upsell gaat door het product, dat zich gedraagt als de perfect opgevoede medewerker, namelijk omhoog. Ook voor tankstationhouders die kampen met een personeelstekort kan de orderkiosk een goede toevoeging aan de shop zijn, want kassapersoneel is niet meer nodig.

Vragen beantwoorden

Maar hoeveel hoger is het rendement nou? Tijdens de workshop op woensdag 10 november laat creatief directeur Rik van Beek de exacte cijfers zien. “Op de orderkiosk zit ook een zelfscanoplossing waar je producten uit de shop mee kunt afrekenen. Daar willen we ook wat over vertellen. Wat is de verhouding precies? We willen de markt inzichten geven met statistieken en percentages. Daarnaast willen we dat het bestellen een leuk en lekker proces is. Hoe zorg je daarvoor? Daar zullen we het ook over hebben”, aldus Brouwer.

Op de beursvloer krijgen bezoekers eveneens de kans om kennis te maken met de bestelzuilen van De Digitale. Veel mensen kennen de orderkiosken van het bedrijf nog niet, denkt Brouwer. Tijdens de laatste editie van de beurs had het bedrijf het product simpelweg nog niet. Om te tonen waartoe de kiosken van de onderneming in staat zijn, zullen Brouwer en zijn collega’s een eigen kioskshowroom op de beurs plaatsen.

‘Beste koffie op de beurs’

“We laten daar kiosken zien in de varianten die we hebben en er hangt een grote ledwall. Die is ook weer verbonden met de bestelzuilen. We hebben daarnaast een koffieuitgiftepunt waar we met Coffee Fellows staan. Die komen bij ons in de stand met een barista, dus de beste koffie van de beurs is straks daar te vinden”, lacht hij.

Voor wie nog niet zeker weet of de beurs op de agenda genoteerd moet worden, heeft de directeur van De Digitale nog wel een advies. “Links en rechts merk ik toch nog wat terughoudendheid in de industrie. Mensen moeten naar de beurs komen omdat het weer een stukje interactie is met de collega’s. Dat was voor de meeste mensen toch wel afwezig de laatste twee jaar. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde belang: we willen dat de consument zo veel mogelijk in de branche uitgeeft. Om dat te behalen kunnen we kennis uitwisselen.”

Aanmelden voor de beurs op 10 en 11 november in Expo Houten is gratis en kan nog steeds. Ontmoet De Digitale daar! Ook voor het Nationaal Waterstofcongres zijn nog kaarten beschikbaar. 

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl