Verkoop van warme dranken tijdens avondklok toegestaan

Het is toegestaan om tijdens de avondklok warme dranken te verkopen in de tankshop. Dat lieten de ministeries vrijdagavond weten aan de verschillende brancheorganisaties. De versoepeling ging vrijdag direct in en loopt tot 2 maart, de datum waarop de avondkok afloopt. Ook werd een nieuwe versie van de standaardposter voor tankstations, met daarop de maatregelen tijdens de avondklok, beschikbaar gesteld. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Verkoop van warme dranken tijdens avondklok toegestaan | MobilityEnergy.com

Verkoop van warme dranken tijdens avondklok toegestaan

Het is toegestaan om tijdens de avondklok warme dranken te verkopen in de tankshop. Dat lieten de ministeries vrijdagavond weten aan de verschillende brancheorganisaties. De versoepeling ging vrijdag direct in en loopt tot 2 maart, de datum waarop de avondkok afloopt. Ook werd een nieuwe versie van de standaardposter voor tankstations, met daarop de maatregelen tijdens de avondklok, beschikbaar gesteld. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl