BP gaat bestellingen bezorgen vanuit tankstation Galgenwaard

BP start een proef met een nieuwe bezorgdienst in Utrecht. Komende zes maanden krijgen klanten de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen en op een locatie naar keuze te laten bezorgen. De producten kunnen via de nieuwe BP2you-app besteld worden. Het bezorgen van de bestellingen gaat met de fiets.  

BP zal klanten in eerste instantie beleveren vanuit BP-tankstation Galgenwaard. Bij uitbreiding van de proef kunnen klanten er ook voor kiezen om hun pakketjes bij tankstations van BP te laten afleveren en deze op een meer geschikt tijdstip te laten bezorgen op een door hen opgegeven locatie. BP wil met de pilot inspelen op de nieuwe generatie klanten. Utrecht is daarbij de ideale locatie voor de proef omdat de doelgroep – waaronder veel studenten en jonge werkende mensen – hier goed vertegenwoordigd is. Utrecht is ook een vlakke en compacte stad, wat ideaal is voor het bezorgen van producten per fiets.

Inspelen op nieuwe vraag

“We spelen in op de veranderende gewoonten van consumenten, die om meer gemak in hun drukke leven vragen. BP2you is voor ons een logische, volgende stap in ons aanbod, waarbij we onze bestaande retaillocaties en infrastructuur optimaal benutten om klanten te voorzien van wat zij willen, waar en wanneer zij maar willen”, legt Ruben Beens, CEO van BP Nederland, uit. Indien succesvol, zal BP kijken naar verdere uitbreiding van de proef en BP2you binnen Nederland uitrollen, gevolgd door andere Europese landen.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

BP gaat bestellingen bezorgen vanuit tankstation Galgenwaard | MobilityEnergy.com

BP gaat bestellingen bezorgen vanuit tankstation Galgenwaard

BP start een proef met een nieuwe bezorgdienst in Utrecht. Komende zes maanden krijgen klanten de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen en op een locatie naar keuze te laten bezorgen. De producten kunnen via de nieuwe BP2you-app besteld worden. Het bezorgen van de bestellingen gaat met de fiets.  

BP zal klanten in eerste instantie beleveren vanuit BP-tankstation Galgenwaard. Bij uitbreiding van de proef kunnen klanten er ook voor kiezen om hun pakketjes bij tankstations van BP te laten afleveren en deze op een meer geschikt tijdstip te laten bezorgen op een door hen opgegeven locatie. BP wil met de pilot inspelen op de nieuwe generatie klanten. Utrecht is daarbij de ideale locatie voor de proef omdat de doelgroep – waaronder veel studenten en jonge werkende mensen – hier goed vertegenwoordigd is. Utrecht is ook een vlakke en compacte stad, wat ideaal is voor het bezorgen van producten per fiets.

Inspelen op nieuwe vraag

“We spelen in op de veranderende gewoonten van consumenten, die om meer gemak in hun drukke leven vragen. BP2you is voor ons een logische, volgende stap in ons aanbod, waarbij we onze bestaande retaillocaties en infrastructuur optimaal benutten om klanten te voorzien van wat zij willen, waar en wanneer zij maar willen”, legt Ruben Beens, CEO van BP Nederland, uit. Indien succesvol, zal BP kijken naar verdere uitbreiding van de proef en BP2you binnen Nederland uitrollen, gevolgd door andere Europese landen.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.