Subway zet in op verdere groei in Nederland in 2020

Subway Nederland wil in 2020 verder uitbreiden en zoekt twintig nieuwe franchisenemers voor vestigingen verspreid over het land. Op dit moment heeft de keten 214 restaurants in Nederland. Subway is onder meer te vinden bij Esso- en Texaco-tankstations die door EG Group worden geëxploiteerd.

De aanbieder van Subs, salades en wraps zoekt franchisers die enthousiast zijn over het Subway-concept. Het gaat om twintig nieuwe ondernemers, zowel voor bestaande Subway-restaurants als voor nieuwe vestigingen. “Wij hebben nieuwe enthousiaste ondernemers nodig, die zich willen verbinden aan ons concept. Mensen die gastvrij zijn, hard willen werken, de meerwaarde en mogelijkheden van het merk zien en de ambitie hebben om in de toekomst meer Subway-restaurants te openen. Goede franchisenemers zijn de basis van het succes en de toekomstige groei.”

In Nederland heeft Subway inmiddels meer dan tweehonderd restaurants, verdeeld over vier regio’s. Dit jaar komen er drie gloednieuwe drive-thru-locaties bij, vertelt Business Development Agent Maikel Mienis, verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. “Op 15 juli hebben we een drive-thru geopend in Amersfoort, in augustus volgt er een in Alkmaar en eind dit jaar in Hoorn. Ook in andere regio’s is Subway volop in ontwikkeling.”

Fresh Forward

De nieuwe vestigingen worden allemaal ingericht in de Fresh Forward-stijl. Deze restaurants hebben een modern, aantrekkelijk uiterlijk en praktische extra opties, zoals USB-laadpoorten aan de tafeltjes”, legt Mienis uit. “Deze nieuwe stijl is onderdeel van een grote, wereldwijde metamorfose die Subway in gang zet. Wij blijven uitbreiden, op traditionele locaties in winkelcentra en op niet-traditionele locaties zoals een bouwmarkt of langs de weg.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “Subway zet in op verdere groei in Nederland in 2020”

Annelies Blaauboer|12.08.19|21:44

Is jullie Subway vestiging Sarphatistraat 225 de hele avond en nacht open?

Subway zet in op verdere groei in Nederland in 2020 | MobilityEnergy.com

Subway zet in op verdere groei in Nederland in 2020

Subway Nederland wil in 2020 verder uitbreiden en zoekt twintig nieuwe franchisenemers voor vestigingen verspreid over het land. Op dit moment heeft de keten 214 restaurants in Nederland. Subway is onder meer te vinden bij Esso- en Texaco-tankstations die door EG Group worden geëxploiteerd.

De aanbieder van Subs, salades en wraps zoekt franchisers die enthousiast zijn over het Subway-concept. Het gaat om twintig nieuwe ondernemers, zowel voor bestaande Subway-restaurants als voor nieuwe vestigingen. “Wij hebben nieuwe enthousiaste ondernemers nodig, die zich willen verbinden aan ons concept. Mensen die gastvrij zijn, hard willen werken, de meerwaarde en mogelijkheden van het merk zien en de ambitie hebben om in de toekomst meer Subway-restaurants te openen. Goede franchisenemers zijn de basis van het succes en de toekomstige groei.”

In Nederland heeft Subway inmiddels meer dan tweehonderd restaurants, verdeeld over vier regio’s. Dit jaar komen er drie gloednieuwe drive-thru-locaties bij, vertelt Business Development Agent Maikel Mienis, verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. “Op 15 juli hebben we een drive-thru geopend in Amersfoort, in augustus volgt er een in Alkmaar en eind dit jaar in Hoorn. Ook in andere regio’s is Subway volop in ontwikkeling.”

Fresh Forward

De nieuwe vestigingen worden allemaal ingericht in de Fresh Forward-stijl. Deze restaurants hebben een modern, aantrekkelijk uiterlijk en praktische extra opties, zoals USB-laadpoorten aan de tafeltjes”, legt Mienis uit. “Deze nieuwe stijl is onderdeel van een grote, wereldwijde metamorfose die Subway in gang zet. Wij blijven uitbreiden, op traditionele locaties in winkelcentra en op niet-traditionele locaties zoals een bouwmarkt of langs de weg.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “Subway zet in op verdere groei in Nederland in 2020”

Annelies Blaauboer|12.08.19|21:44

Is jullie Subway vestiging Sarphatistraat 225 de hele avond en nacht open?