Aanhoudingen verricht na ramkraak tankstation Capelle aan den IJssel

Nederland, Breda. Nederlandse politiewagen. Netherlands. Dutch police car.

Bij een tankstation van Lukoil aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel heeft in de nacht van zondag op maandag een ramkraak plaatsgevonden. De politie wist twee van de drie daders aan te houden, meldt RTV Rijnmond. Een derde verdachte is nog op de vlucht.

Rond 03.30 uur reed een auto het tankstation aan de Schermerhoek 523 binnen. Waarschijnlijk om geld of sigaretten buit te maken. Na de ramkraak probeerden de daders er met een andere auto vandoor te gaan. Dat lukte uiteindelijk niet. De politie zette de achtervolging in en het avontuur eindigde voor de daders in een sloot, waarna twee mannen werden aangehouden.

Derde verdachte

Via Twitter riep de politie mensen in de buurt op om uit te kijken naar een derde verdachte met een nat pak. De man probeerde mogelijk met het openbaar vervoer te ontsnappen. De politie schakelde een helikopter in, maar zonder succes. De toegangsdeur aan de achterkant van het tankstation liep door de ramkraak aanzienlijke schade op.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Aanhoudingen verricht na ramkraak tankstation Capelle aan den IJssel | MobilityEnergy.com

Aanhoudingen verricht na ramkraak tankstation Capelle aan den IJssel

Nederland, Breda. Nederlandse politiewagen. Netherlands. Dutch police car.

Bij een tankstation van Lukoil aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel heeft in de nacht van zondag op maandag een ramkraak plaatsgevonden. De politie wist twee van de drie daders aan te houden, meldt RTV Rijnmond. Een derde verdachte is nog op de vlucht.

Rond 03.30 uur reed een auto het tankstation aan de Schermerhoek 523 binnen. Waarschijnlijk om geld of sigaretten buit te maken. Na de ramkraak probeerden de daders er met een andere auto vandoor te gaan. Dat lukte uiteindelijk niet. De politie zette de achtervolging in en het avontuur eindigde voor de daders in een sloot, waarna twee mannen werden aangehouden.

Derde verdachte

Via Twitter riep de politie mensen in de buurt op om uit te kijken naar een derde verdachte met een nat pak. De man probeerde mogelijk met het openbaar vervoer te ontsnappen. De politie schakelde een helikopter in, maar zonder succes. De toegangsdeur aan de achterkant van het tankstation liep door de ramkraak aanzienlijke schade op.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.