Red Bull brengt twee nieuwe smaken op de markt

Producent van energiedranken Red Bull heeft twee nieuwe smaken op de markt gebracht. Het gaat om een mandarijn- en een appel-kiwi-variant, in respectievelijk oranje en groene kleuren. Sinds medio februari worden de blikjes verkocht bij diverse tankstations en de komende periode stromen de nieuwe producten ook bij andere locaties in het schap.

De nieuwe energiedrankjes hebben de namen Orange Edition en Summer Edition gekregen. Twee jaar geleden bracht Red Bull ook al een Summer Edition op de markt. Het gele blikje was als tijdelijke product bedoeld, maar is inmiddels op veel plekken permanent aanwezig en is omgedoopt tot Tropical Edition.

Hardloper

Red Bull-blikjes worden bij veel tankstations aan de lopende band verkocht. Vooral het two-pack is op veel locaties een hardloper. De introductie van de twee nieuwe smaken blijft overigens niet beperkt tot tankstations. Ook andere kanalen gaan ze aanbieden.

Red Bull is een Oostenrijks bedrijf dat in 1987 is opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een multinational, die in bijna 170 landen actief is. Wereldwijd zijn er sinds de oprichting tientallen miljarden blikjes van verkocht.

Auteur: Tom van Gurp

Red Bull brengt twee nieuwe smaken op de markt | MobilityEnergy.com

Red Bull brengt twee nieuwe smaken op de markt

Producent van energiedranken Red Bull heeft twee nieuwe smaken op de markt gebracht. Het gaat om een mandarijn- en een appel-kiwi-variant, in respectievelijk oranje en groene kleuren. Sinds medio februari worden de blikjes verkocht bij diverse tankstations en de komende periode stromen de nieuwe producten ook bij andere locaties in het schap.

De nieuwe energiedrankjes hebben de namen Orange Edition en Summer Edition gekregen. Twee jaar geleden bracht Red Bull ook al een Summer Edition op de markt. Het gele blikje was als tijdelijke product bedoeld, maar is inmiddels op veel plekken permanent aanwezig en is omgedoopt tot Tropical Edition.

Hardloper

Red Bull-blikjes worden bij veel tankstations aan de lopende band verkocht. Vooral het two-pack is op veel locaties een hardloper. De introductie van de twee nieuwe smaken blijft overigens niet beperkt tot tankstations. Ook andere kanalen gaan ze aanbieden.

Red Bull is een Oostenrijks bedrijf dat in 1987 is opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een multinational, die in bijna 170 landen actief is. Wereldwijd zijn er sinds de oprichting tientallen miljarden blikjes van verkocht.

Auteur: Tom van Gurp