Ook Tinq krijgt vestiging van broodjesketen Subway

Bij een tankstation in Nijmegen is onlangs een winkel van Subway geopend. Het gaat om een voormalige Gulf-locatie die momenteel wordt omgebouwd naar de onbemande formule Tinq. De broodjesketen is gevestigd in het shopgebouw en richt zich onder meer op personeel en studenten van het nabijgelegen Radboud Universitair Medisch Centrum.

Uitbater van de winkel is de familie Van Hoogstraten, die elders in de stad al twee locaties exploiteert. Die zaken bevinden zich overigens niet bij tankstations. De Tinq-Subway-combinatie is gevestigd aan de Heyendaalseweg in de Gelderse stad.

Het station in Nijmegen is zeker niet de eerste met een winkel van Subway. De Amerikaanse broodjesketen opent regelmatig nieuwe vestigingen bij tankstations. Zo werd twee jaar geleden al gestart bij een Gulf in Veldhoven. Inmiddels hebben ook onder andere een Tango in Almere, een Haan-locatie in Arnhem en een BP Express in Heteren een Subway.

Foodretailers

Tevens zijn er diverse andere typische foodretailers die besluiten om zich te vestigen bij tankstations. Zo zijn er concrete plannen om een restaurant van New York Pizza te openen bij een Firezone in het Noord-Hollandse Limmen en experimenteert Shell momenteel op twee locaties met koffieketen Starbucks. In het laatste geval gaat het niet om onbemande stations, maar om een shop-in-shop bij bemande Shell’s.

Subway is een van oorsprong Amerikaanse franchiseketen die zijn naam dankt aan de vorm van de broodjes die het serveert. De langwerpige vorm doet namelijk denken aan een onderzeeboot (’submarine’ in het Engels). Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft inmiddels 44.000 vestigingen in meer dan honderd landen. Nederland telt momenteel 171 zaken.

Lees ook: Tango-ondernemer: met Subway kun je verlies voorterrein opvangen

Auteur: Tom van Gurp

Ook Tinq krijgt vestiging van broodjesketen Subway | MobilityEnergy.com

Ook Tinq krijgt vestiging van broodjesketen Subway

Bij een tankstation in Nijmegen is onlangs een winkel van Subway geopend. Het gaat om een voormalige Gulf-locatie die momenteel wordt omgebouwd naar de onbemande formule Tinq. De broodjesketen is gevestigd in het shopgebouw en richt zich onder meer op personeel en studenten van het nabijgelegen Radboud Universitair Medisch Centrum.

Uitbater van de winkel is de familie Van Hoogstraten, die elders in de stad al twee locaties exploiteert. Die zaken bevinden zich overigens niet bij tankstations. De Tinq-Subway-combinatie is gevestigd aan de Heyendaalseweg in de Gelderse stad.

Het station in Nijmegen is zeker niet de eerste met een winkel van Subway. De Amerikaanse broodjesketen opent regelmatig nieuwe vestigingen bij tankstations. Zo werd twee jaar geleden al gestart bij een Gulf in Veldhoven. Inmiddels hebben ook onder andere een Tango in Almere, een Haan-locatie in Arnhem en een BP Express in Heteren een Subway.

Foodretailers

Tevens zijn er diverse andere typische foodretailers die besluiten om zich te vestigen bij tankstations. Zo zijn er concrete plannen om een restaurant van New York Pizza te openen bij een Firezone in het Noord-Hollandse Limmen en experimenteert Shell momenteel op twee locaties met koffieketen Starbucks. In het laatste geval gaat het niet om onbemande stations, maar om een shop-in-shop bij bemande Shell’s.

Subway is een van oorsprong Amerikaanse franchiseketen die zijn naam dankt aan de vorm van de broodjes die het serveert. De langwerpige vorm doet namelijk denken aan een onderzeeboot (’submarine’ in het Engels). Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft inmiddels 44.000 vestigingen in meer dan honderd landen. Nederland telt momenteel 171 zaken.

Lees ook: Tango-ondernemer: met Subway kun je verlies voorterrein opvangen

Auteur: Tom van Gurp