Shell De Wetering eerste station met GemaQ-shopformule

Het Utrechtse tankstation Shell De Wetering is het eerste station dat is voorzien van de nieuwe GemaQ-shopformule. Momenteel wordt de implementatie afgerond, waarna later deze maand de gehele shop is voorzien van het nieuwe concept van inkooporganisatie SWO De Splinter. Later moeten nog meer vestigingen volgen.

Eind 2013 meldde het inkoopverbond al dat de formule er aan zat te komen. Sindsdien is volop gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het concept, maar werd om diverse redenen vertraging opgelopen. Zo ontbrak de juiste ondersteuning en onderbouwing en werd lang gezocht naar een goede eerste locatie, schrijft vakblad @FoodClicks. In het Utrechtse tankstation zijn al diverse onderdelen voorzien van de paarse signing, bijvoorbeeld actiestellingen en schapkaarten. Later moeten daar nog onder meer displays en actiezuilen aan worden toegevoegd.

Ontwikkelen

Voor het verder ontwikkelen van het concept is Jacco de Ruiter aangetrokken. ”In Utrecht gaan we de komende periode het effect van GemaQ testen en meten”, aldus de nieuwe medewerker van SWO De Splinter. ”We hebben nog geen ervaringscijfers op dat vlak. Willen we een goed verhaal hebben naar de leden toe, moeten we eerst weten wat de effecten van het concept zijn.”

SWO de Splinter is een coöperatie voor en door zelfstandige tankstation-ondernemers. Het bedrijf maakt met fabrikanten en leveranciers afspraken over onder meer verwerking van omzetgegevens en acties. Het is opgericht in juni 2008 en telt inmiddels meer dan tweehonderd aangesloten tankstations.

Lees ook: SWO De Splinter introduceert retailconcept GemaQ

Auteur: Tom van Gurp

Shell De Wetering eerste station met GemaQ-shopformule | MobilityEnergy.com

Shell De Wetering eerste station met GemaQ-shopformule

Het Utrechtse tankstation Shell De Wetering is het eerste station dat is voorzien van de nieuwe GemaQ-shopformule. Momenteel wordt de implementatie afgerond, waarna later deze maand de gehele shop is voorzien van het nieuwe concept van inkooporganisatie SWO De Splinter. Later moeten nog meer vestigingen volgen.

Eind 2013 meldde het inkoopverbond al dat de formule er aan zat te komen. Sindsdien is volop gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het concept, maar werd om diverse redenen vertraging opgelopen. Zo ontbrak de juiste ondersteuning en onderbouwing en werd lang gezocht naar een goede eerste locatie, schrijft vakblad @FoodClicks. In het Utrechtse tankstation zijn al diverse onderdelen voorzien van de paarse signing, bijvoorbeeld actiestellingen en schapkaarten. Later moeten daar nog onder meer displays en actiezuilen aan worden toegevoegd.

Ontwikkelen

Voor het verder ontwikkelen van het concept is Jacco de Ruiter aangetrokken. ”In Utrecht gaan we de komende periode het effect van GemaQ testen en meten”, aldus de nieuwe medewerker van SWO De Splinter. ”We hebben nog geen ervaringscijfers op dat vlak. Willen we een goed verhaal hebben naar de leden toe, moeten we eerst weten wat de effecten van het concept zijn.”

SWO de Splinter is een coöperatie voor en door zelfstandige tankstation-ondernemers. Het bedrijf maakt met fabrikanten en leveranciers afspraken over onder meer verwerking van omzetgegevens en acties. Het is opgericht in juni 2008 en telt inmiddels meer dan tweehonderd aangesloten tankstations.

Lees ook: SWO De Splinter introduceert retailconcept GemaQ

Auteur: Tom van Gurp