Red Bull lanceert nieuwe variant Summer Edition in tankshop

Energiedrankenproducent Red Bull brengt een nieuwe variant op de markt. Het gaat om de Summer Edition, met een smaak van tropische vruchten. Later dit voorjaar is het drankje verkrijgbaar bij diverse stations in Nederland. Volgens de huidige plannen is het product alleen in de zomermaanden te koop en verdwijnt het in het najaar weer uit het assortiment.

Het bedrijf testte het product eerder al in de Verenigde Staten en thuisland Oostenrijk. “En ook in Nederland zijn de eerste reacties naar wens”, aldus een woordvoerder van de multinational. Tankstations zijn niet het enige verkoopkanaal van het nieuwe drankje. Onder andere supermarkten verkopen de nieuwe energiedrank al.

Qua merkuitstraling is de noviteit te vergelijken met de Blue, Red en Silver Edition, die de Oostenrijkse drankengigant enkele jaren geleden introduceerde. Bij de Summer Edition is sprake van een zilver-gele verpakking.

Red Bull Cola

Sinds enige tijd is in Nederland ook Red Bull Cola te koop. Onder meer bij Albert Heijn is het drankje verkrijgbaar. Plannen om dit product ook bij tankstations te gaan verkopen, zijn er momenteel niet.

Red Bull is in 1987 gestart en is in de tussenliggende jaren uitgegroeid tot een multinational die in ruim 160 landen actief is. Volgens de eigen website zijn er inmiddels ruim veertig miljard energiedrankjes verkocht wereldwijd. Ook in Nederland vinden de producten gretig aftrek. De blikjes van Red Bull behoren tot de best verkochte producten in pompshops.

Tom van Gurp

Auteur: Tom van Gurp

Red Bull lanceert nieuwe variant Summer Edition in tankshop | MobilityEnergy.com

Red Bull lanceert nieuwe variant Summer Edition in tankshop

Energiedrankenproducent Red Bull brengt een nieuwe variant op de markt. Het gaat om de Summer Edition, met een smaak van tropische vruchten. Later dit voorjaar is het drankje verkrijgbaar bij diverse stations in Nederland. Volgens de huidige plannen is het product alleen in de zomermaanden te koop en verdwijnt het in het najaar weer uit het assortiment.

Het bedrijf testte het product eerder al in de Verenigde Staten en thuisland Oostenrijk. “En ook in Nederland zijn de eerste reacties naar wens”, aldus een woordvoerder van de multinational. Tankstations zijn niet het enige verkoopkanaal van het nieuwe drankje. Onder andere supermarkten verkopen de nieuwe energiedrank al.

Qua merkuitstraling is de noviteit te vergelijken met de Blue, Red en Silver Edition, die de Oostenrijkse drankengigant enkele jaren geleden introduceerde. Bij de Summer Edition is sprake van een zilver-gele verpakking.

Red Bull Cola

Sinds enige tijd is in Nederland ook Red Bull Cola te koop. Onder meer bij Albert Heijn is het drankje verkrijgbaar. Plannen om dit product ook bij tankstations te gaan verkopen, zijn er momenteel niet.

Red Bull is in 1987 gestart en is in de tussenliggende jaren uitgegroeid tot een multinational die in ruim 160 landen actief is. Volgens de eigen website zijn er inmiddels ruim veertig miljard energiedrankjes verkocht wereldwijd. Ook in Nederland vinden de producten gretig aftrek. De blikjes van Red Bull behoren tot de best verkochte producten in pompshops.

Tom van Gurp

Auteur: Tom van Gurp