AVIA breidt spaarprogramma uit met giftcards van fonQ

Het spaarprogramma van AVIA, Keuzesparen, heeft een nieuwe partner. Voortaan kunnen de spaarpunten online verzilverd worden voor giftcards van fonQ.nl. Afgelopen vrijdag is de promotiecampagne gelanceerd om het nieuwe partnerschap onder de aandacht te brengen. Bij een tankbeurt van minimaal 25 liter ontvangt iedere klant direct een fonQ-kortingsvoucher ter waarde van tien euro.

AVIA is continu bezig om de diensten voor de klanten te verbeteren. Het online kunnen verzilveren van de gespaarde punten voor geschenkkaarten is een nieuwe stap in het optimaliseren van de dienstverlening van de tankstationformule. Het enige dat de spaarkaarthouder hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe actie, is het aanmaken van een Mijn AVIA-account op avia.nl.

Sparen

Klanten sparen met hun spaarkaart punten bij iedere tankbeurt. Dit kan bij alle bemande en ook bij een aantal onbemande locaties in Nederland. Punten verzilveren voor cadeaubonnen bij diverse grote retailketens, zoals Douglas en Bart Smit, was altijd al mogelijk in de tankshops. Met deze toevoeging aan het huidige spaarprogramma wil AVIA haar vaste klanten ook online bedienen en extra belonen en daarnaast nieuwe klanten aantrekken.

AVIA bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige oliebedrijven in veertien West-Europese landen. Een netwerk van ongeveer drieduizend tankstations in Europa is voorzien van de bekende AVIA-vlag. Het bedrijf is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het Europese hoofdkantoor in Zürich. In Nederland telt de tankstationformule 295 vestigingen, waarvan circa de helft bemand is en beschikt over een shop.

Producten

FonQ.nl is een eigentijds webwarenhuis met meer dan 35.000 producten. Er is bij het online warenhuis een ruim assortiment van unieke cadeau- en designproducten aanwezig, op het gebied van wonen, koken en tuin.

Auteur: Tom van Gurp

AVIA breidt spaarprogramma uit met giftcards van fonQ | MobilityEnergy.com

AVIA breidt spaarprogramma uit met giftcards van fonQ

Het spaarprogramma van AVIA, Keuzesparen, heeft een nieuwe partner. Voortaan kunnen de spaarpunten online verzilverd worden voor giftcards van fonQ.nl. Afgelopen vrijdag is de promotiecampagne gelanceerd om het nieuwe partnerschap onder de aandacht te brengen. Bij een tankbeurt van minimaal 25 liter ontvangt iedere klant direct een fonQ-kortingsvoucher ter waarde van tien euro.

AVIA is continu bezig om de diensten voor de klanten te verbeteren. Het online kunnen verzilveren van de gespaarde punten voor geschenkkaarten is een nieuwe stap in het optimaliseren van de dienstverlening van de tankstationformule. Het enige dat de spaarkaarthouder hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe actie, is het aanmaken van een Mijn AVIA-account op avia.nl.

Sparen

Klanten sparen met hun spaarkaart punten bij iedere tankbeurt. Dit kan bij alle bemande en ook bij een aantal onbemande locaties in Nederland. Punten verzilveren voor cadeaubonnen bij diverse grote retailketens, zoals Douglas en Bart Smit, was altijd al mogelijk in de tankshops. Met deze toevoeging aan het huidige spaarprogramma wil AVIA haar vaste klanten ook online bedienen en extra belonen en daarnaast nieuwe klanten aantrekken.

AVIA bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige oliebedrijven in veertien West-Europese landen. Een netwerk van ongeveer drieduizend tankstations in Europa is voorzien van de bekende AVIA-vlag. Het bedrijf is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het Europese hoofdkantoor in Zürich. In Nederland telt de tankstationformule 295 vestigingen, waarvan circa de helft bemand is en beschikt over een shop.

Producten

FonQ.nl is een eigentijds webwarenhuis met meer dan 35.000 producten. Er is bij het online warenhuis een ruim assortiment van unieke cadeau- en designproducten aanwezig, op het gebied van wonen, koken en tuin.

Auteur: Tom van Gurp