BP introduceert M&S Simply Food op haar tankstations

M&S Simply Food, Marks & Spencer, winkel

Oliemaatschappij BP gaat samenwerken met de internationale retailer Marks & Spencer voor de verkoop van Marks & Spencer foodproducten op de Nederlandse BP tankstations. Het gaat hier om een exclusieve relatie voor de tankstation branche. Het M&S Simply Food assortiment omvat tot wel 700 innovatieve gemaks- en foodproducten, waaronder de verse kant-en-klaar maaltijden van M&S, maaltijdcomponenten, sandwiches, diverse lekkernijen en bloemen.

Vanaf september 2013 zal op een zestal BP tankstations in de regio Utrecht, Den Haag en Amsterdam M&S Simply Food gefaseerd worden geïntroduceerd. Als deze pilot een succes is, zal M&S Simply Food in een later stadium worden uitgerold.

Foodretailer

Hendrik Muilerman, algemeen directeur BP Nederland over de samenwerking met Marks & Spencer: “Marks & Spencer is een foodretailer met een geweldige reputatie op het gebied van verse en speciale foodproducten. Met M&S Simply Food op onze tankstations nemen wij een onderscheidende positie in op de Nederlandse retailmarkt”.

“Wij geven hiermee invulling aan BP’s Europese retailstrategie waarin onze tankstations een belangrijke functie vervullen voor het dagelijks gemak van onze klanten. Wij bouwen hiermee voort aan het succes van de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer in de UK waar M&S Simply Food beschikbaar is op meer dan 160 BP tankstations – van acht in 2005 tot 150 over de afgelopen vijf jaren – en dit aantal groeit nog steeds”, aldus Muilerman.

Assortiment

Met M&S Simply Food op haar tankstations, biedt BP haar klanten producten voor onderweg en thuis. Dit nieuwe assortiment is een aanvulling op de versbereide broodjes en kwalitatief hoogwaardige koffie van het Wild Bean Café. Met de ruime openingsuren van de tankstations, langer dan de gebruikelijke winkeltijden, kan BP de consument dag en nacht in zijn/haar behoeften voorzien.

BP blijft ook de reguliere producten zoals frisdranken en snoep aanbieden. Met M&S Simply Food versterkt BP haar positie als retailer en biedt zij haar klanten een breed en kwalitatief aanbod van etenswaren en producten voor onderweg en thuis. M&S Simply Food op de Nederlandse BP tankstations is een aanvulling op de nieuwe winkel van Marks & Spencer in de Amsterdamse Kalverstraat.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

BP introduceert M&S Simply Food op haar tankstations | MobilityEnergy.com

BP introduceert M&S Simply Food op haar tankstations

M&S Simply Food, Marks & Spencer, winkel

Oliemaatschappij BP gaat samenwerken met de internationale retailer Marks & Spencer voor de verkoop van Marks & Spencer foodproducten op de Nederlandse BP tankstations. Het gaat hier om een exclusieve relatie voor de tankstation branche. Het M&S Simply Food assortiment omvat tot wel 700 innovatieve gemaks- en foodproducten, waaronder de verse kant-en-klaar maaltijden van M&S, maaltijdcomponenten, sandwiches, diverse lekkernijen en bloemen.

Vanaf september 2013 zal op een zestal BP tankstations in de regio Utrecht, Den Haag en Amsterdam M&S Simply Food gefaseerd worden geïntroduceerd. Als deze pilot een succes is, zal M&S Simply Food in een later stadium worden uitgerold.

Foodretailer

Hendrik Muilerman, algemeen directeur BP Nederland over de samenwerking met Marks & Spencer: “Marks & Spencer is een foodretailer met een geweldige reputatie op het gebied van verse en speciale foodproducten. Met M&S Simply Food op onze tankstations nemen wij een onderscheidende positie in op de Nederlandse retailmarkt”.

“Wij geven hiermee invulling aan BP’s Europese retailstrategie waarin onze tankstations een belangrijke functie vervullen voor het dagelijks gemak van onze klanten. Wij bouwen hiermee voort aan het succes van de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer in de UK waar M&S Simply Food beschikbaar is op meer dan 160 BP tankstations – van acht in 2005 tot 150 over de afgelopen vijf jaren – en dit aantal groeit nog steeds”, aldus Muilerman.

Assortiment

Met M&S Simply Food op haar tankstations, biedt BP haar klanten producten voor onderweg en thuis. Dit nieuwe assortiment is een aanvulling op de versbereide broodjes en kwalitatief hoogwaardige koffie van het Wild Bean Café. Met de ruime openingsuren van de tankstations, langer dan de gebruikelijke winkeltijden, kan BP de consument dag en nacht in zijn/haar behoeften voorzien.

BP blijft ook de reguliere producten zoals frisdranken en snoep aanbieden. Met M&S Simply Food versterkt BP haar positie als retailer en biedt zij haar klanten een breed en kwalitatief aanbod van etenswaren en producten voor onderweg en thuis. M&S Simply Food op de Nederlandse BP tankstations is een aanvulling op de nieuwe winkel van Marks & Spencer in de Amsterdamse Kalverstraat.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals