Vrijgeven beelden overvaller tankstation helpt

De politie Twente heeft beelden vrijgegeven van een overvaller van het tankstation aan de Boulevard 1945 in Enschede. Het tankstation werd zaterdag rond 21.30 uur overvallen. Op 24 februari werd het tankstation ook al overvallen. Na het plaatsen van beelden op internet werd deze overvaller nog dezelfde avond opgepakt.

Bij de overval van afgelopen zaterdag kwam de dader omstreeks 21.30 uur de shop van het tankstation binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld.  Met een onbekend geldbedrag verliet de man vervolgens de winkel. Er waren geen klanten in de shop ten tijde van de overval.

Signalement

De medewerkster gaf het volgende signalement op van de overvaller:
• man met een getinte huidskleur;
• Tussen de 35-40 jaar oud;
• Normaal postuur, ca. 1.70-1.75 m. lang;
• Droeg een zwarte sjaal voor zijn mond en had een zwart met donkergrijs gestreepte muts op zijn hoofd;
• Droeg een bruine winterjas met rits;
• Had een gele plastic tas bij zich met vermoedelijk het opschrift ‘Nettorama’ en de afbeelding van een kangaroe.

Getuigen

Mensen die de man op de afbeelding herkennen, of die voor of na het genoemde tijdstip iets hebben gezien van de overval, worden verzocht zich te melden bij het rechercheteam Enschede van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: camerabeelden steeds vaker ingezet als opsporingsmethode

Auteur: Steven Don

Vrijgeven beelden overvaller tankstation helpt | MobilityEnergy.com

Vrijgeven beelden overvaller tankstation helpt

De politie Twente heeft beelden vrijgegeven van een overvaller van het tankstation aan de Boulevard 1945 in Enschede. Het tankstation werd zaterdag rond 21.30 uur overvallen. Op 24 februari werd het tankstation ook al overvallen. Na het plaatsen van beelden op internet werd deze overvaller nog dezelfde avond opgepakt.

Bij de overval van afgelopen zaterdag kwam de dader omstreeks 21.30 uur de shop van het tankstation binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld.  Met een onbekend geldbedrag verliet de man vervolgens de winkel. Er waren geen klanten in de shop ten tijde van de overval.

Signalement

De medewerkster gaf het volgende signalement op van de overvaller:
• man met een getinte huidskleur;
• Tussen de 35-40 jaar oud;
• Normaal postuur, ca. 1.70-1.75 m. lang;
• Droeg een zwarte sjaal voor zijn mond en had een zwart met donkergrijs gestreepte muts op zijn hoofd;
• Droeg een bruine winterjas met rits;
• Had een gele plastic tas bij zich met vermoedelijk het opschrift ‘Nettorama’ en de afbeelding van een kangaroe.

Getuigen

Mensen die de man op de afbeelding herkennen, of die voor of na het genoemde tijdstip iets hebben gezien van de overval, worden verzocht zich te melden bij het rechercheteam Enschede van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: camerabeelden steeds vaker ingezet als opsporingsmethode

Auteur: Steven Don