Compensatie pomphouders voor nieuw frontje betaalterminal

De stichting Bevordering Efficiënt Betalen (BEB) gaat pomphouders die een nieuw frontje op hun Crypto VGA betaalterminal hebben laten plaatsen, vergoeden. De compensatie bedraagt maximaal 150 euro exclusief btw per frontje. De betaalde kosten kunnen tot 31 december 2011 worden teruggevorderd.

In oktober 2010 heeft Tokheim haar klanten schriftelijk op de hoogte gebracht van de skimgevoeligheid van de oude Crypto VGA Terminal. Met een nieuw frontje zouden deze problemen worden opgelost.

Tegemoet

Tokheim kwam de pomphouders deels tegemoet door voor het nieuwe opzetfrontje maar 150 euro te vragen tegen de doorgaans veel hogere kosten. De stichting BEB komt de pomphouders nu voor het andere deel tegemoet door de 150 euro te vergoeden. Ongeveer 1200 pomphouders komen voor de compensatie in aanmerking.

Eenmalig

Volgens Fred Zaat van de stichting BEB betreft het een eenmalige uitkering. ‘Wij hebben er destijds bij de pomphouders op aangedrongen om nieuwe betaalpalen te zetten.”

“De belangenverenigingen hebben er vervolgens op aangedrongen om de extra kosten te vergoeden. Daar gaan we nu in mee, maar daar blijft het ook bij. Bij volgende problemen met betaalpalen die niet goed genoeg beveiligd zijn tegen skimmen, hoeft niemand meer bij ons aan te kloppen.”

Voorwaarden

Pomphouders komen in aanmerking voor de compensatie onder de volgende voorwaarden:

– de compensatie wordt uitsluitend uitgekeerd aan ondernemers die ten behoeve van hun Crypto VGA gebruik hebben gemaakt van de eenmalige aanbieding van Tokheim in oktober 2011.

– de maximale compensatie per terminal bedraagt €150,- exclusief BTW per vervangen Crypto VGA front.

– om in aanmerking te komen voor de compensatie, levert de ondernemer een factuur (boeknummer: 4211) met daarop de volgende gegevens aan: a) Naam, adres, woonplaats van ondernemer/onderneming b)bankrekeningnummer en tenaamstelling van de ondernemer/onderneming c) een kopie van de factuur van Tokheim waaruit blijkt dat bedoelde front(en) is (zijn) geleverd.

– de vergoeding is eenmalig en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

– de betaalde kosten kunnen tot 31 december 2011 in rekening worden gebracht onder de vermelding “compensatie kosten vervanging Crypto VGA front” bij: Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen, t.a.v. Mevr. M. Elzinga, Postbus 262, 2260 AG Leidschendam.

Auteur: Steven Don

Compensatie pomphouders voor nieuw frontje betaalterminal | MobilityEnergy.com

Compensatie pomphouders voor nieuw frontje betaalterminal

De stichting Bevordering Efficiënt Betalen (BEB) gaat pomphouders die een nieuw frontje op hun Crypto VGA betaalterminal hebben laten plaatsen, vergoeden. De compensatie bedraagt maximaal 150 euro exclusief btw per frontje. De betaalde kosten kunnen tot 31 december 2011 worden teruggevorderd.

In oktober 2010 heeft Tokheim haar klanten schriftelijk op de hoogte gebracht van de skimgevoeligheid van de oude Crypto VGA Terminal. Met een nieuw frontje zouden deze problemen worden opgelost.

Tegemoet

Tokheim kwam de pomphouders deels tegemoet door voor het nieuwe opzetfrontje maar 150 euro te vragen tegen de doorgaans veel hogere kosten. De stichting BEB komt de pomphouders nu voor het andere deel tegemoet door de 150 euro te vergoeden. Ongeveer 1200 pomphouders komen voor de compensatie in aanmerking.

Eenmalig

Volgens Fred Zaat van de stichting BEB betreft het een eenmalige uitkering. ‘Wij hebben er destijds bij de pomphouders op aangedrongen om nieuwe betaalpalen te zetten.”

“De belangenverenigingen hebben er vervolgens op aangedrongen om de extra kosten te vergoeden. Daar gaan we nu in mee, maar daar blijft het ook bij. Bij volgende problemen met betaalpalen die niet goed genoeg beveiligd zijn tegen skimmen, hoeft niemand meer bij ons aan te kloppen.”

Voorwaarden

Pomphouders komen in aanmerking voor de compensatie onder de volgende voorwaarden:

– de compensatie wordt uitsluitend uitgekeerd aan ondernemers die ten behoeve van hun Crypto VGA gebruik hebben gemaakt van de eenmalige aanbieding van Tokheim in oktober 2011.

– de maximale compensatie per terminal bedraagt €150,- exclusief BTW per vervangen Crypto VGA front.

– om in aanmerking te komen voor de compensatie, levert de ondernemer een factuur (boeknummer: 4211) met daarop de volgende gegevens aan: a) Naam, adres, woonplaats van ondernemer/onderneming b)bankrekeningnummer en tenaamstelling van de ondernemer/onderneming c) een kopie van de factuur van Tokheim waaruit blijkt dat bedoelde front(en) is (zijn) geleverd.

– de vergoeding is eenmalig en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

– de betaalde kosten kunnen tot 31 december 2011 in rekening worden gebracht onder de vermelding “compensatie kosten vervanging Crypto VGA front” bij: Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen, t.a.v. Mevr. M. Elzinga, Postbus 262, 2260 AG Leidschendam.

Auteur: Steven Don