Politie herkent overvaller tankstation op camerabeelden

camera, beveiliging

MAASTRICHT – Duidelijke camerabeelden gemaakt door een goede beveiligingsinstallatie zijn de overvaller van een tankstation aan de Ambyerweg fataal geworden. Hij werd door politiemensen herkend en kon binnen een week nadat hij de overval had gepleegd worden opgepakt.

De overvaller, een 43-jarige inwoner van Maastricht, drong zaterdagavond 22 januari 2011 het tankstation binnen en bedreigde de aanwezige pompbediende met een vuurwapen. Met een onbekend geldbedrag ging hij ervandoor.

Camera

De aanwezige camera’s legden alles vast. De beelden werden veiliggesteld en mochten met toestemming van het openbaar ministerie gebruikt worden voor de opsporing van de dader.

Een afbeelding van de overvaller werd aan politiemedewerkers getoond, waarbij hij door meerdere agenten werd herkend. Het gevolg daarvan was dat de verdachte vanmorgen in zijn woning van zijn bed werd gelicht en werd aangehouden.

In de woning trof de politie het vuurwapen aan dat was gebruikt bij de overval, zo meldt de Limburgse Courant.

Auteur: Steven Don

Politie herkent overvaller tankstation op camerabeelden | MobilityEnergy.com

Politie herkent overvaller tankstation op camerabeelden

camera, beveiliging

MAASTRICHT – Duidelijke camerabeelden gemaakt door een goede beveiligingsinstallatie zijn de overvaller van een tankstation aan de Ambyerweg fataal geworden. Hij werd door politiemensen herkend en kon binnen een week nadat hij de overval had gepleegd worden opgepakt.

De overvaller, een 43-jarige inwoner van Maastricht, drong zaterdagavond 22 januari 2011 het tankstation binnen en bedreigde de aanwezige pompbediende met een vuurwapen. Met een onbekend geldbedrag ging hij ervandoor.

Camera

De aanwezige camera’s legden alles vast. De beelden werden veiliggesteld en mochten met toestemming van het openbaar ministerie gebruikt worden voor de opsporing van de dader.

Een afbeelding van de overvaller werd aan politiemedewerkers getoond, waarbij hij door meerdere agenten werd herkend. Het gevolg daarvan was dat de verdachte vanmorgen in zijn woning van zijn bed werd gelicht en werd aangehouden.

In de woning trof de politie het vuurwapen aan dat was gebruikt bij de overval, zo meldt de Limburgse Courant.

Auteur: Steven Don