Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 3

Deze week valt het nieuwste nummer van TankPro Magazine op de mat. Het thema van deze editie is non-food. Wat zijn dé trends op dit gebied en hoe haal je nog meer uit je shop? Verder deden we inkopen bij ‘de grote vijf’ om te kijken welke snelwegshop de laagste prijzen biedt. Ook staan we uitgebreid stil bij de kansen van AdBlue, gingen we langs bij FinCo om te praten over de nieuwe brandstof ChangeXL en zetten we de hoogtepunten van de Car Wash Show in Las Vegas op een rijtje.

Non-food producten zijn interessant, maar de ruimte in de tankshop is vaak beperkt. We namen een kijkje bij het verbouwde tankstation van Haan in Alphen aan den Rijn en de Tango-locatie langs de A9 bij Amstelveen. Wat zijn de verkooptoppers en welke artikelen kun je beter niet in de shop leggen?

Het ‘tankstationboeketje’ kan veel creatiever
Hij ziet het soms met lede ogen aan: boeketten die bij tankstations buiten staan uitgestald, in weer en wind. ‘En ze zien er vaak nog allemaal hetzelfde uit ook’, zegt bloemist Eric Pannenborg. Hij legt uit hoe het beter kan.

Het beste tankstation voor de lekkere trek
Welke van de snelwegshops van de ‘grote vijf’ hanteert de laagste prijzen? TankPro Magazine ging inkopen doen voor een prijsvergelijking.

FinCo sluit een deal met Tamoil over ChangeXL
FinCo heeft onlangs de nieuwe brandstof ChangeXL op de markt gebracht. Tamoil gaat het als eerste verkopen, op al zijn onbemande stations. Maar wat is het precies?

Carwash in Las Vegas
TankPro Magazine ging op een heuse roadtrip door de States en onderwierp plaatselijke autowasbedrijven aan een kritische blik. Een ding is duidelijk: Amerika is een compleet andere wereld.

De slimme LED-lamp
Goede verlichting is van groot belang voor elk tankstation. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de ondernemer zelf. Wat is er op dit moment al mogelijk? We vroegen het aan ondernemer Marcel Mol, die gebruikmaakt van EOS Technologie op zijn tankstation in Noordgouwe.

En verder:
– Uitgebreid verslag van The Car Wash Show 2018 in Las Vegas
– E-sigaret bij de pomp, verkoophit of nu al verdampt?
– 8 dingen die je moet weten over AdBlue

Neem een abonnement op TankPro Magazine
Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een hoofdthema. TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 3 | MobilityEnergy.com

Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 3

Deze week valt het nieuwste nummer van TankPro Magazine op de mat. Het thema van deze editie is non-food. Wat zijn dé trends op dit gebied en hoe haal je nog meer uit je shop? Verder deden we inkopen bij ‘de grote vijf’ om te kijken welke snelwegshop de laagste prijzen biedt. Ook staan we uitgebreid stil bij de kansen van AdBlue, gingen we langs bij FinCo om te praten over de nieuwe brandstof ChangeXL en zetten we de hoogtepunten van de Car Wash Show in Las Vegas op een rijtje.

Non-food producten zijn interessant, maar de ruimte in de tankshop is vaak beperkt. We namen een kijkje bij het verbouwde tankstation van Haan in Alphen aan den Rijn en de Tango-locatie langs de A9 bij Amstelveen. Wat zijn de verkooptoppers en welke artikelen kun je beter niet in de shop leggen?

Het ‘tankstationboeketje’ kan veel creatiever
Hij ziet het soms met lede ogen aan: boeketten die bij tankstations buiten staan uitgestald, in weer en wind. ‘En ze zien er vaak nog allemaal hetzelfde uit ook’, zegt bloemist Eric Pannenborg. Hij legt uit hoe het beter kan.

Het beste tankstation voor de lekkere trek
Welke van de snelwegshops van de ‘grote vijf’ hanteert de laagste prijzen? TankPro Magazine ging inkopen doen voor een prijsvergelijking.

FinCo sluit een deal met Tamoil over ChangeXL
FinCo heeft onlangs de nieuwe brandstof ChangeXL op de markt gebracht. Tamoil gaat het als eerste verkopen, op al zijn onbemande stations. Maar wat is het precies?

Carwash in Las Vegas
TankPro Magazine ging op een heuse roadtrip door de States en onderwierp plaatselijke autowasbedrijven aan een kritische blik. Een ding is duidelijk: Amerika is een compleet andere wereld.

De slimme LED-lamp
Goede verlichting is van groot belang voor elk tankstation. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de ondernemer zelf. Wat is er op dit moment al mogelijk? We vroegen het aan ondernemer Marcel Mol, die gebruikmaakt van EOS Technologie op zijn tankstation in Noordgouwe.

En verder:
– Uitgebreid verslag van The Car Wash Show 2018 in Las Vegas
– E-sigaret bij de pomp, verkoophit of nu al verdampt?
– 8 dingen die je moet weten over AdBlue

Neem een abonnement op TankPro Magazine
Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een hoofdthema. TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.