BOVAG lanceert nieuw opleidingsplatform

Branchevereniging BOVAG heeft een nieuw opleidingsplatform gelanceerd: Pitspro Academy. Op dit platform voor tankstation- en autowasprofessionals worden opleidingen, trainingen en cursussen aangeboden, zowel online als fysiek. 

In tijden van personeelstekorten is het extra belangrijk om zuinig te zijn op medewerkers en te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling, stelt de branchevereniging. Pitspro Academy is in het leven geroepen door de BOVAG en Innovam om ondernemers hierbij te helpen.

“Investeren in het welzijn van medewerkers en hen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen is erg belangrijk, zeker in de huidige tijd”, zegt Erik Stern. “Met opleidingsplatform Pitspro Academy bieden we opleidingen op maat, speciaal voor tank- en autowasbedrijven. Ik raad alle leden aan daar hun voordeel mee te doen en hun medewerkers aan zich te binden’’, vervolgt de branchemanager Tankstations en Autowasbedrijven bij BOVAG.

Praktijkgerichte opleidingen

Op het platform is een breed aanbod (online) opleidingen te vinden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. Voor nieuwe medewerkers zijn de nuttige en noodzakelijke opleidingen bij elkaar gezet. De veelal kortdurende opleidingen zijn praktijkgericht en volgens de BOVAG eenvoudig (online) toegankelijk.

In de toekomst zullen BOVAG en Innovam het aanbod verder uitbreiden. Dat zullen ze samen met een ondernemersklankbordgroep doen. Leden van de branchevereniging en hun medewerkers kunnen kosteloos gebruik maken van Pitspro Academy.

Werkgevers kunnen op Pitspro.nl een teamaccount aanmaken en hun medewerkers aanmelden op het platform. Vervolgens kunnen zij hun activiteiten op het platform ook monitoren, wat volgens de BOVAG bijvoorbeeld handig is voor het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken. Werkgevers die een account aanmaken én voor 31 december 2022 hun medewerkers aanmelden, maken bovendien kans op een teamuitje ter waarde van 500, 1.000 of 1.500 euro.

Lees ook:

Erik Stern is één van de sprekers tijdens het congres ‘To Charge or not to charge’, onderdeel van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

BOVAG lanceert nieuw opleidingsplatform | MobilityEnergy.com

BOVAG lanceert nieuw opleidingsplatform

Branchevereniging BOVAG heeft een nieuw opleidingsplatform gelanceerd: Pitspro Academy. Op dit platform voor tankstation- en autowasprofessionals worden opleidingen, trainingen en cursussen aangeboden, zowel online als fysiek. 

In tijden van personeelstekorten is het extra belangrijk om zuinig te zijn op medewerkers en te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling, stelt de branchevereniging. Pitspro Academy is in het leven geroepen door de BOVAG en Innovam om ondernemers hierbij te helpen.

“Investeren in het welzijn van medewerkers en hen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen is erg belangrijk, zeker in de huidige tijd”, zegt Erik Stern. “Met opleidingsplatform Pitspro Academy bieden we opleidingen op maat, speciaal voor tank- en autowasbedrijven. Ik raad alle leden aan daar hun voordeel mee te doen en hun medewerkers aan zich te binden’’, vervolgt de branchemanager Tankstations en Autowasbedrijven bij BOVAG.

Praktijkgerichte opleidingen

Op het platform is een breed aanbod (online) opleidingen te vinden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. Voor nieuwe medewerkers zijn de nuttige en noodzakelijke opleidingen bij elkaar gezet. De veelal kortdurende opleidingen zijn praktijkgericht en volgens de BOVAG eenvoudig (online) toegankelijk.

In de toekomst zullen BOVAG en Innovam het aanbod verder uitbreiden. Dat zullen ze samen met een ondernemersklankbordgroep doen. Leden van de branchevereniging en hun medewerkers kunnen kosteloos gebruik maken van Pitspro Academy.

Werkgevers kunnen op Pitspro.nl een teamaccount aanmaken en hun medewerkers aanmelden op het platform. Vervolgens kunnen zij hun activiteiten op het platform ook monitoren, wat volgens de BOVAG bijvoorbeeld handig is voor het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken. Werkgevers die een account aanmaken én voor 31 december 2022 hun medewerkers aanmelden, maken bovendien kans op een teamuitje ter waarde van 500, 1.000 of 1.500 euro.

Lees ook:

Erik Stern is één van de sprekers tijdens het congres ‘To Charge or not to charge’, onderdeel van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl