Nathalie Baras nieuwe retail directeur TotalEnergies Marketing Nederland

Nathalie Baras TotalEnergies
Foto: Screenshot video TotalEnergies

Nathalie Baras vervolgt haar carrière als retail directeur bij TotalEnergies Marketing Nederland. Ze neemt die rol over van Geert Houbrechts, die de functie ruim vijf jaar vervulde. Zelf gaat Houbrechts verder als directeur smeermiddelen en specialiteiten bij de Belgische tak van het bedrijf.  

“Nathalie is geen onbekende in het Nederlandse filiaal”, schrijft haar voorganger Houbrechts. “Al eerder was zij hier verantwoordelijk voor de afdelingen HR en Legal. Afgelopen jaren heeft Nathalie ondermeer als verantwoordelijke van de snelweglocaties in België veel ervaring in retail opgedaan. Ik ben dan ook vol vertrouwen dat onze prettige relatie onder leiding van Nathalie wordt voortgezet.”

Sterke speler geworden

In een verklaring laat Houbrechts verder weten dat hij de afgelopen jaren als retail directeur als ‘inspirerend’ heeft ervaren. “We zijn een sterke speler geworden in Nederland, met 10 procent marktaandeel, met shop-inkomsten die een belangrijk deel van onze business uitmaken en met de nieuwe energieën die we, als frontrunner, in Nederland hebben geïntroduceerd.”

“Maar ik wil hier vooral nogmaals mijn waardering uitdrukken voor de manier waarop we met z’n allen de voorbije twee jaar met Covid zijn omgegaan. We hebben laten zien dat we in moeilijke situaties één ploeg kunnen vormen, samen kunnen optrekken en op korte tijd beslissingen kunnen nemen en uitvoeren”, vervolgt hij. Ook spreekt Houbrechts vol lof over over de samenwerkingen in de voorbije vijf jaar met zowel dealers, exploitanten als resellers.

“Nu gaat TotalEnergies naar een volgende fase, waarbij de energietransitie gaat versnellen en wij in Nederland met het juiste ritme mee moeten veranderen. Ik ben er van overtuigd dat we hier met z’n allen klaar voor zijn.”

In de onderstaande video van TotalEnergies stelt Nathalie Baras zichzelf voor.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Nathalie Baras nieuwe retail directeur TotalEnergies Marketing Nederland | MobilityEnergy.com

Nathalie Baras nieuwe retail directeur TotalEnergies Marketing Nederland

Nathalie Baras TotalEnergies
Foto: Screenshot video TotalEnergies

Nathalie Baras vervolgt haar carrière als retail directeur bij TotalEnergies Marketing Nederland. Ze neemt die rol over van Geert Houbrechts, die de functie ruim vijf jaar vervulde. Zelf gaat Houbrechts verder als directeur smeermiddelen en specialiteiten bij de Belgische tak van het bedrijf.  

“Nathalie is geen onbekende in het Nederlandse filiaal”, schrijft haar voorganger Houbrechts. “Al eerder was zij hier verantwoordelijk voor de afdelingen HR en Legal. Afgelopen jaren heeft Nathalie ondermeer als verantwoordelijke van de snelweglocaties in België veel ervaring in retail opgedaan. Ik ben dan ook vol vertrouwen dat onze prettige relatie onder leiding van Nathalie wordt voortgezet.”

Sterke speler geworden

In een verklaring laat Houbrechts verder weten dat hij de afgelopen jaren als retail directeur als ‘inspirerend’ heeft ervaren. “We zijn een sterke speler geworden in Nederland, met 10 procent marktaandeel, met shop-inkomsten die een belangrijk deel van onze business uitmaken en met de nieuwe energieën die we, als frontrunner, in Nederland hebben geïntroduceerd.”

“Maar ik wil hier vooral nogmaals mijn waardering uitdrukken voor de manier waarop we met z’n allen de voorbije twee jaar met Covid zijn omgegaan. We hebben laten zien dat we in moeilijke situaties één ploeg kunnen vormen, samen kunnen optrekken en op korte tijd beslissingen kunnen nemen en uitvoeren”, vervolgt hij. Ook spreekt Houbrechts vol lof over over de samenwerkingen in de voorbije vijf jaar met zowel dealers, exploitanten als resellers.

“Nu gaat TotalEnergies naar een volgende fase, waarbij de energietransitie gaat versnellen en wij in Nederland met het juiste ritme mee moeten veranderen. Ik ben er van overtuigd dat we hier met z’n allen klaar voor zijn.”

In de onderstaande video van TotalEnergies stelt Nathalie Baras zichzelf voor.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl