'hergebruik bevorderen'

Gebruikte kleding niet meer nodig? Lever het in bij een tankstation van De Haan

De Haan Minerale Oliën en Climpex Textielinzameling hebben de handen ineen geslagen. Vanaf woensdag kunnen consumenten kleding die ze om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebben, inleveren bij een twintigtal tankstations in het netwerk van De Haan.
Bij achttien tankstations in het netwerk van De Haan kan vanaf woensdag gebruikte kleding worden ingeleverd. Foto: ProMedia, 2023

De Haan Minerale Oliën en Climpex Textielinzameling hebben de handen ineen geslagen. Vanaf woensdag kunnen consumenten kleding die ze om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebben, inleveren bij een twintigtal tankstations in het netwerk van De Haan.

Op bijna twintig tankstations in het netwerk van De Haan Minerale Oliën verspreid over Nederland staan sinds woensdag speciale inzamelingscontainers. Consumenten kunnen hierin kledingstukken deponeren die ze niet meer gebruiken. Of het nou dat oude T-shirt is of die jas die nu toch wel wat te klein is: Climpex Textielinzameling zorgt ervoor dat de ingeleverde kledingstukken een nieuw leven krijgen. ‘Het is een win-win situatie: je maakt ruimte in je kast en draagt tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst’, aldus Climpex Textielinzameling. De Haan en Climpex zeggen trots te zijn om deel uit te maken van het initiatief om hergebruik te bevorderen en textielafval te verminderen.

Climpex textielcontainers zijn te vinden bij in totaal achttien tankstations in het netwerk van De Haan. Er kan kleding worden ingeleverd bij onder meer Haan Zegerbaan in Alphen aan den Rijn, BP Bolnes in Ridderkerk, ESSO Express Akersteenweg in Maastricht en bij Shell Wassenaarseweg in Katwijk.

Tamoil

De Haan volgt met het initiatief het voorbeeld van Tamoil Nederland dat sinds 2012 als sponsor verbonden is aan Alpe d’HuZes. Bij tientallen tankstations in het netwerk van Tamoil staan blauwe kledingcontainers met daarop een Alpe d’HuZes-affiche. Oude kleding die er wordt ingezameld, wordt verkocht en de opbrengst gaat naar Alpe ‘d’HuZes.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Gebruikte kleding niet meer nodig? Lever het in bij een tankstation van De Haan | MobilityEnergy.com
'hergebruik bevorderen'

Gebruikte kleding niet meer nodig? Lever het in bij een tankstation van De Haan

De Haan Minerale Oliën en Climpex Textielinzameling hebben de handen ineen geslagen. Vanaf woensdag kunnen consumenten kleding die ze om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebben, inleveren bij een twintigtal tankstations in het netwerk van De Haan.
Bij achttien tankstations in het netwerk van De Haan kan vanaf woensdag gebruikte kleding worden ingeleverd. Foto: ProMedia, 2023

De Haan Minerale Oliën en Climpex Textielinzameling hebben de handen ineen geslagen. Vanaf woensdag kunnen consumenten kleding die ze om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebben, inleveren bij een twintigtal tankstations in het netwerk van De Haan.

Op bijna twintig tankstations in het netwerk van De Haan Minerale Oliën verspreid over Nederland staan sinds woensdag speciale inzamelingscontainers. Consumenten kunnen hierin kledingstukken deponeren die ze niet meer gebruiken. Of het nou dat oude T-shirt is of die jas die nu toch wel wat te klein is: Climpex Textielinzameling zorgt ervoor dat de ingeleverde kledingstukken een nieuw leven krijgen. ‘Het is een win-win situatie: je maakt ruimte in je kast en draagt tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst’, aldus Climpex Textielinzameling. De Haan en Climpex zeggen trots te zijn om deel uit te maken van het initiatief om hergebruik te bevorderen en textielafval te verminderen.

Climpex textielcontainers zijn te vinden bij in totaal achttien tankstations in het netwerk van De Haan. Er kan kleding worden ingeleverd bij onder meer Haan Zegerbaan in Alphen aan den Rijn, BP Bolnes in Ridderkerk, ESSO Express Akersteenweg in Maastricht en bij Shell Wassenaarseweg in Katwijk.

Tamoil

De Haan volgt met het initiatief het voorbeeld van Tamoil Nederland dat sinds 2012 als sponsor verbonden is aan Alpe d’HuZes. Bij tientallen tankstations in het netwerk van Tamoil staan blauwe kledingcontainers met daarop een Alpe d’HuZes-affiche. Oude kleding die er wordt ingezameld, wordt verkocht en de opbrengst gaat naar Alpe ‘d’HuZes.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk