Tamoil kijkt naar naamsverandering voor wassen en tanken: T-Wash en T-Energy

Tamoil gaat zijn nieuwe rollovers voorzien van een eigen uitstraling, de T-Wash. Het moet een vaste merknaam worden, die aansluit bij een eventuele naamsverandering voor de eigen tankstations: van Tamoil naar T-Energy. Op het tankstation in Nieuwegein gaat daar een pilot voor draaien. Na een volledige verbouwing gaat dat tankstation verder onder de naam T-Energy.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Tamoil kijkt naar naamsverandering voor wassen en tanken: T-Wash en T-Energy | MobilityEnergy.com

Tamoil kijkt naar naamsverandering voor wassen en tanken: T-Wash en T-Energy

Tamoil gaat zijn nieuwe rollovers voorzien van een eigen uitstraling, de T-Wash. Het moet een vaste merknaam worden, die aansluit bij een eventuele naamsverandering voor de eigen tankstations: van Tamoil naar T-Energy. Op het tankstation in Nieuwegein gaat daar een pilot voor draaien. Na een volledige verbouwing gaat dat tankstation verder onder de naam T-Energy.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers